Hogyan gyógyulhatnék ki gyorsan antibiotikum nélkül az arcürgegyulladásból?
Főzz egy erős kamillateát (kb fél litert) tegyél bele 1 kanál szódabikarbónát és inhalálj.
És szedj echinacea kapszulát az immunrendszered erősítésére, egyél kefirt a bélflórád helyrehozatalára.
Köszönöm szépen! (natúr joghurtot minden nap eszek, az a kefir helyett nem jó vajon?)
Meg vettem mentes ásványvizet, meg 100%-os gyümilevet X)
Kipróbálom az inhalálást :))
Nem lehet, hogy allergiád van, orrpolipod van, cisztád van (nyugi, NEM rákra gondolok, az tuti nem okozhatja ezt :D ), vagy valami egyén?
Nem lehet, hogy valami irritálja az örrmelléküregeidet, vagy valamiképpen túlműködik az immunrendszered (visszatérő gyulladásoknál inkább ez a helyzet, és nem fordítva)?
Infralámpázást, inhalálást, Salvus gyógyvizes orröblögetést és/vagy sós vizes orröblögetést, gyógynövényes szájfertőtlenítővel gargalizálást javasolnék, ezek jót tesznek. Na azért valószínűleg nem rögtön!
De én a helyedben erőt vennék magamon, és elmennék orr-fül-gégészetre, ott, ha rögtön el akarnának zavarni, akkor nem hagynám magam.
Ha van rá pénz, akkor magánrendelés. Sajnos sokszor azok érnek csak valamit.
Köszönöm mindenkinek a választ!!
6-osnak: Voltam fül-orr-gégésznél, épp ma, kb. fél perc múlva jöttem is ki, azalatt lerendezett... :P Arra már egy szót sem szólt, hogy kb. két hónapja "süket vagyok" :SSS Vagy legalábbis elég rosszul hallok.
Csináltak CT-t, volt egy cisztám, de az magától eltűnt, azonkívül csak annyi a bajom, hogy nagyon meg van duzzadva folyton az orrkagylóm, ami miatt nem áramlik át rendesen a levegő, és űállítólag ezért gyulladok be folyton. Kaptam rá midnenféle orrsprayt, de hát láthatóan nem segít
Igen, ez lehet ok.
Amennyire én tudom, az orrkagylóval is lehet valamit tenni.
Egyébként a természetes gyógymódok sokszor többet segítenek, mint a gyógyszer.
Nekem a Salvus gyógyvíz többet segít, mint anno a szteroidos spré két - két és fél hónapig.
Egyébként semmiféle vitamin nem fog erre enyhülést hozni!
Egyébként egy kérdés: Nálad miért csináltak CT-t?
Mennyire vagy beteg? Nagy fájdalommal, lázzal? A halláscsökkenésről tudtak?
Csak valamiért kíváncsi vagyok, hogy mennyire kell súlyosak lennie valaminek ahhoz, hogy végre... csináljanak CT-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!