Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? állandóan...

Mi lehet a bajom? állandóan álmos vagyok

Figyelt kérdés
amióta vége a sulinak nem vagyok képes 11 óra elött felkelni. tegnap is már fél10-kor lefeküdtem,errefel ma 1 órakkor keltem ki az ágyból. kávézok,teázok,mit sem segít semmit. 2 órája keltem fel ,de már most is ugy érzem,hogy ha leteszem a fejem elalszok. mindjárt itt a szóbeli,tanulnom kellene,de igy lehetetlen.mit csináljak?

2012. jún. 1. 15:07
 1/4 anonim válasza:
Ez szerintem csak a fáradtságtól lehet..: S
2012. jún. 1. 15:12
 2/4 anonim válasza:
én is nagyon sokat alszok amióta itthon vagyok.... bár én már alapból elaludni sem tudok, így elég későn fekszek le, ezáltal simán alszok 1-2ig.. =$ ami aggasztó, mert még rosszabb lesz nyár végére:S
2012. jún. 1. 23:29
 3/4 A kérdező kommentje:

engem nem zavar ez a sok alvás,csak félek hogy igy nem fogok tudni mindent megtanulni,ugyebár délután zajlik az élet ,ilyenkor beszélgetek barátokkkal stb.és ez is elvesz egy rakat időt az életemből....

amugy megegy kicsit aggasztó hogytegnap 1kor felkeltem de már 4 órakkor megint álmos voltam fél6ig szunditottam is,és már fél10kor lefeküdtem annak a reményében,hogy ma korán feltudok kelni. 11 órakkor keltem fel ma

2012. jún. 2. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, tanulnom kellene szóbelire, de egyszerűen napi 12-14 órát alszok, és semmire nem tudok koncentrálni. Pont most akartam kérdést is feltenni ezzel kapcsolatban. Én valami vitaminban gondolkodok, hogy szedni kellene, és akkor nem lennék ilyen fáradt.
2012. jún. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!