Miért korog állandóan a gyomrom?
Figyelt kérdés
Már körülbelül egy éve tart, hogy naponta sokszor, rettentő hangosan korog a gyomrom. Akkor is korog, ha rendesen eszek, szóval mindig. Voltunk orvosnál is, de ő csak annyit mondott, hogy titokban biztos anorexiás vagyok. -.-' A dolog már kezd kínossá válni, ugyanis mások azt hiszik, hogy egyfolytában szeleket eregetek. :S Hogyan szüntethetném meg?2012. márc. 23. 20:38
1/1 anonim válasza:
engem is érdekelne. amikor korog az kellemetlen érzés, és egy idő után fáj is, már gyomorfekélyre gondoltam, mert ha eszek akár egy falatot is, jobb, de egy fél óra, egy óra múlva ugyanúgy szar, fáj is, émelygek is. de akkor meg nem korogna, hangosan, és több másodperc hosszan, szóval nem igazán lehet az.
ha az orvosok se tudják akkor meg szépen vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!