Hogy tudnám leszoktatni magam a napi 5 l vízről?
Figyelt kérdés
Ha nem iszom ennyit [pl nem vagyok otthon], jelentkeznek fizikai tüneteim, pl. fájnak az ereim, fáj a fejem, száraznak érzem az ajkaimat...
Szerintetek jó az, ha fokozatosan csökkentem a folyadékbevitelt?
14/L
2009. jún. 29. 18:20
11/17 A kérdező kommentje:
Csak vizet iszom :)
2009. jún. 29. 19:43
12/17 anonim válasza:
amúgy én is viszonylag sokat iszok olyan 4 liter körül és nekem azt mondta a védőnő a suliban hogy ez lehet a cukorbetegség előjele
13/17 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok szomjas, nem rég voltam kivizsgáláson, megvan a cukorbetegségre az esélyem, de még nincs..
2009. jún. 29. 22:00
14/17 anonim válasza:
nyugodtan igyál! Teljesen kizárt hogy bármi bajod lenne tőle!
15/17 anonim válasza:
Én is megiszok egész nap kb.5 l-t.De csak teát.Imádom.Szerintem nem kell leszoknod.Lehet ha leszoknál meg csak napi 1 litert tudnál meginni,és az nagyon kevés.
16/17 anonim válasza:
örülj neki h tudsz ennyit inni :) főleg h vizet :) én örülök h ha egy nap megiszom 1 liter vizet v vmit...de ez elég ritka sajnos...nemrég volt vesehomokom és az orvos az ultrahangnál mondta h napi 2literrel igyak..de hát nem tudok...úgyh örülj neki h sokat tudsz inni és főleg h vizet :) irigyellek ám :)
17/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy napi 5 litert viszel be.
Mint írták nagyon jól méregtelenít.
Nm száradsz ki. Nem ráncosodsz stb.. Igaz ez az idősebb korra nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!