Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fájhat bal oldalt a...

Miért fájhat bal oldalt a hasam meg a derekam? 18/l

Figyelt kérdés
Majdnem mindennap arra kelek hogy bal oldalt alul fáj a hasam és azzal együtt a derekam is nem merem mondani az orvosnak mert így is 7 féle gyógyszert szedek és már nem akarok semmilyen más gyógyszert szedni szerintetek mit tehetek vele vagy mégis csak mondjam meg az orvosnak. Csak értelmes válaszokat előre is köszi.

2012. máj. 26. 20:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszike a választ biztos hogy utána nézek mert én nagyon szeretném ha kevesebb gyógyszert kellene szednem mert már négy évvel ezelőtt óta szedek vérnyomás csökkentőt és azóta egyre több gyógyszert és már eléggé elegem van belőlük
2012. máj. 27. 19:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt megértem, én is és apukám is áttértünk erre az étrendre, apukám addig 8féle gyógyszert szedett, én egyet. Mára már csak 2-t szed, én pedig egyet sem. Hidd el megéri. Még azért is, mert a sok gyógyszer hosszútávon tönkre teszi a májadat.
2012. máj. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!