Miért fájhat bal oldalt a hasam meg a derekam? 18/l
Figyelt kérdés
Majdnem mindennap arra kelek hogy bal oldalt alul fáj a hasam és azzal együtt a derekam is nem merem mondani az orvosnak mert így is 7 féle gyógyszert szedek és már nem akarok semmilyen más gyógyszert szedni szerintetek mit tehetek vele vagy mégis csak mondjam meg az orvosnak. Csak értelmes válaszokat előre is köszi.2012. máj. 26. 20:42
1/12 A kérdező kommentje:
az teljességgel kizárt mert bevallom még szűz vagyok
2012. máj. 26. 20:50
2/12 anonim válasza:
Milyen gyógyszereket szedsz? Nagyon fontos tudnom. Mert csak akkor tudok segíteni.
3/12 anonim válasza:
nem lehet a gyógyszerek mellékhatása?
durva, hogy 18 évesen 7 féle gyógyszert szedsz :(
4/12 anonim válasza:
Ha nem vagy őszinte az orvoshoz, akkor hogy várod, hogy segítsen?
5/12 A kérdező kommentje:
normodipine, letrox nebispes ezeket állandóan és most kezdtem a divascan, quamatel, medazepam, anafranil szedését
2012. máj. 27. 09:23
6/12 anonim válasza:
Ezek mire valók, azt mondd meg nekem, azért nem tudom, hogy melyik milyen.
8/12 anonim válasza:
tehát ezek szerint egy depressziós fejfájós szívbeteg 18 éves lánnyal van dolgunk
nem vagy semmi!
9/12 A kérdező kommentje:
a normodipine-t magasvérnyomásra a nebispest heves szívverésre a letroxot pajzsmirigyre a quamatelt gyomorfájásra az összes többit a neurológus írta fel
2012. máj. 27. 15:56
10/12 anonim válasza:
Figyelj csak, térj át de sürgősen a Paleolit diétára, mert azzal 2-3 gyógyszertől megszabadulhatsz. Írd be a google-be, hogy Paleolit, és tudj meg mindent róla, mert ha ilyen fiatalon ennyi gyógyszert szedsz 50 éves korodban akár eljuthatsz a 25 féléhez. JA, ÉS A SOK GYÓGYSZERTŐL IDŐ ELŐTT MEGHALSZ. Azt viszont gondolom te sem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!