Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túlsúlytól fájhat a derekam...

Túlsúlytól fájhat a derekam és a térdem?

Figyelt kérdés
50kg-os kis nőci voltam, szültem kétszer és most 66kg vagyok. Ez a 16kg plusz megviselheti az ízületeket, csontjaimat? Ez annyira sok lenne???
2011. márc. 30. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen!,sportoljál,az használni fog.
2011. márc. 30. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mióta az eszemet tudom fáj a derekam, hátam. Pedig én szülés után is csak 50 kg voltam. Biztos, hogy gond a túlsúly is, hiszen ezt állandóan cipelni kell, de nem hiszem hogy ez lenne a fő probléma. Gondolom emelgeted eleget a gyereket, ez sem tesz jót az izületeknek.
2011. márc. 30. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de azért a másodiknak igaza van, differenciáltan kell gondolkodni. Mennyi folyadékot iszol egy nap? Az első tanáccsal óvatosan, sport és sport között nagy a különbség, futni például tilos ilyen helyzetben. Az úszás biztos jó. Szerintem a 16 kiló önmagában nem indokolja, valami más okot is keresnék, de nem vagyok orvos.
2011. márc. 30. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Oké, gondolom az emelgetés is számít...tényleg azóta vagyok ki, mióta másodjára is szültem. Totál kivan mindenem.

Köszönöm a válaszokat, azért igyekszem lefogyni, mert elég rosszul érzem magam a bőrömben.

2011. márc. 30. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szedjél calciumot és tornázz /pld gerinctorna/ legalább

2 naponta.

2011. márc. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!