Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kb.1 hónapja majdnem minden...

Kb.1 hónapja majdnem minden nap nagyon fáj a fejem. Korábban csak elvétve volt. Lehet ennek valami különösebb oka?

Figyelt kérdés
Érdemes lenne elmennem orvoshoz, vagy sima fejfájás miatt nem érdemes? Majd mindennap be kell vennem fájdalomcsillapítót. 21 éves lány vagyok.
2012. máj. 26. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem változott vmi az utolsó 1 hónapban? Vizsgaidőszak? Szakítás? Fogamzásgátló elkezdése?
2012. máj. 26. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem menj el vele háziorvoshoz mert lehet magasvérnyomás vagy akár migrén is de lehet egy egyszerű tensios fejfájás is ne járj úgy mint én mert én 18 vagyok és már 7 féle gyógyszert szedek és nekem is így kezdődött 14 évesen :(
2012. máj. 26. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót már 1 éve, igazából az elmúlt 1-2 hónap inkább nyugisnak mondható, ahhoz képest ami korábban volt. Lehet jövő héten felkeresem a háziorvosom, hátha tud valamit. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 26. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
érdemes, fejfájás ambulanciára kérd a beutalót,nekem 7 éve fáj mindennap, most derült ki mi a bajom
2012. jún. 1. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
bocsi utsó válaszoló de neked mit állapítottak meg mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok de még a doki nem tudott épkézláb magyarázattal előállni
2012. jún. 1. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy ugyanaz lenne a bajunk! engem műteni fognak vele
2012. jún. 1. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
köszi jobbulást kivánok neked is meg a kérdezőnek is akkor
2012. jún. 1. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem hetekig fájt,de hamar meguntam,vashiányom és nyakcsigolya kopásom is volt/van,de mára teljesen elmúlt! Jobbulást Neked is!
2012. jún. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!