Miért jönnek rám ilyen rohamok?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Nem tudom mi van velem! Mostanában mindig különféle rohamok jönnek rám és nem tudom miért! Múltkor vagdostam magam, ma meg mindenfélét összeettem hirtelen. Csak ettem és ettem. Miért van ez? Ilyenkor mintha nem lennék magamnál.2009. jún. 28. 19:18
11/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. A pszichodoki nem segít én már voltam nem is egynél (más dolgok miatt) de azokon se segítettek, sztem ezen se tudnának. Azt gondolom, hogy a túl sok feszültség az oka. Ha teheted, vezesd le másban. Ez nekem sajnos nem jön össze, ergo marad a vagdosás meg a zabálás. Szerintem ezek nem olyan komoly dolgok, mint amilyennek első hangzásra tűnnek, nem kell rögtön pszichológushoz neadjisten pszichiáter segítsége, ez is csak feszültséglevezetés... Valaki ordibál, valaki meg vagdossa magát, nem vagyunk egyformák. Hacsak nem öngyilkosság szándékkal csinálod (bár nem hiszem) az már húzósabb. Próbálj meg nem a problémáidra koncentrálni, ne gondolkozz rajtuk, menj ki a barátaiddal sétálni, szórakozni, beszélgetni :) 19/L
12/12 anonim válasza:
Ha a családtagokkal vannak a bajok,akkor mindenképp ülj le velük,és mondd el ezt mind nekik.De valahogy higgadtan,hogy megértsék.Próbálj meg nem kiakadni,lehet h nem lesz könnyű.Sztem egyszerre csak egyik szülővel beszélj,aki közelebb áll hozzád,így nem lesz olyan érzés mintha vallatnának.A lényeg hogy közösen megoldást találjatok erre a problémára,és segítsenek neked h ez elmúljon.Ne rágódj a múlton,tekints előre,bízz magadban,aztán öleljétek meg egymást :D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!