Doki ajánljon gyógymódot és lehetőleg olyan, akinek rengeteg tapasztalata van ebben a betegségben. Az Állatorvosi Egyetemen biztos találsz olyat például, aki kifejezetten ezzel a területtel foglalkozik.
A doktornő kifejezetten állatorvosi szemmel vizsgálja az epilepsziát, keressétek fel.
2009. máj. 20. 14:25
5/11 anonim válasza:
Gyógyszeres kezeléssel megelözés ... már rég kapnia kellene ... azonnal állatorvos.
2009. máj. 20. 15:45
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kutyát a gazdája kidobta, még kb 8 hetes korában és mi befogadtuk, hogy legyen gazdája. Már akkor is voltak tünetek, az áll.orvos biztatott, hogy talán kinövi. 3-4 havonta voltak kb 1/4 órás görcsei. Az áll.orvost megkérdeztük, de ö nyugtatót javasolt, ami szerintem nem jó megoldás, mert előre kellene beadni, de előre nem tudjuk mikor fog rájönni a roham. másrészt nem akarjuk állandóan nyugtatózni. Hozzáteszem még, hogy vidéken lakunk elég rossz anyagi körülmények között, nem tudunk egy kivizsgálásra tízezreket költeni. Fogalmam sincs mennyibe kerülhet. Azért tettem fel a kérdést, ha volt valaki hasonló helyzetben ... és h. mit csinált mi lett az eredmény? Tudtommal az emberi gyógyászatban sem igazán megoldott a téma. Arra meg főleg nincs pénzünk, hogy egy nem megoldásra költsük.
2009. máj. 20. 16:35
7/11 anonim válasza:
Azt megértem,hogy nincs az embernek több tízezre vizsgálatokra.
Helyileg hol laktok?
2009. máj. 20. 17:08
8/11 A kérdező kommentje:
Monor
2009. máj. 20. 17:30
9/11 anonim válasza:
Az én kutyusom is epilepsziás, tulajdonképpen nem tudják az orvosok még az emberi epilepsziát sem gyógyítani. Akkor a kutyáét?
Nekünk is pár havonta volt, mostanában hetente, neki boldogságtól jön ki (ha hazajövünk pl.) meg mostanában éjszaka álmában.
Gond végül is akkor van, ha a rohamok túl hosszúak. Erre van egy kúp, ami kb 1 perc alatt megszünteti a rohamot.
Nálunk nagyon gyorsan elmúlik, mire bemennénk a kúpért a lakásba, szóval ezt azoknak lehet alkalmazni akiknél a roham 1 óra hosszú.
Nincs erre semmi megelőzés. Sajna. :(
2009. máj. 21. 08:58
10/11 anonim válasza:
Szia!
Megértem, hogy anyagilag megterhelő az utazás, kezelés, de nem ezt érdemli a kutyus. Sajnos, mint ahogy mást, ezt sem lehet távolból kezelni. 1x érdemes lenne megtenni azt a kb. 40 km-es utat Budapestre Kiss Gabriella doktornőhöz, mert komoly szakismerete van az epilepsziáról, és biztosan tudna segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!