Mit tehetnék alvás közbeni fingás ellen?
Figyelt kérdés
Olyan kényelmetlen helyzetbe kerültem. Átlagos életvitelű, normálisan táplálkozó felnőtt férfiként nagyon szégyelletesnek éltem meg, hogy hajnalban arra ébredtünk a párommal, hogy eldörrent a nagyágyú. Nem is volt ráhatásom, hisz aludtam.2009. jún. 26. 19:00
2/8 anonim válasza:
A sok zöldség, gyümölcs, főleg a nyers változatuk elég rothasztó hatású a belekben, viszont ezekre szükség van. Velem is előfordult már ilyen nő létemre, és szerintem egy jó kapcsolatban az ilyet el lehet ütni egy jó kis kuncogással, hiszen a másik is szokott fingani, csak ő biztos titokban csinálja, míg te alszol. :)
3/8 anonim válasza:
Nem sokat, éppen mert alszol közben. Ha csak úgy évente egyszer fordul elő, az szerintem nem gond, de ha olyan gyakorivá válik amit a párod már nehezen visel el akkor megoldás kell. külön szoba? Nem csak az ő tűrőképessége számit persze, hanem hogy valóban milyen gyakori ez, mert ha minden éjjel többször, akkor ki kell vizsgálni az okát. Ételek, életmód, mozgáshiány, emésztőrendszeri betegség, no és a jó öreg stressz.
4/8 anonim válasza:
Most mi abban a ciki,akkor is köll fingani amikor eeszel az azstalnál(tanyasi paraszt vagyok)
5/8 anonim válasza:
Lány létemre soha nem értettem miért ciki a fingás meg a büfi.. de ennek ellenére én is elpirulok ha eleresztek egy galambot :D MErt ez természetes folyamat az emberben, akkor mi a ciki rajta? magamat sem értem miért érzem annak, de amúgy szerintem nem lehet vele mit kezdeni.. hangtompító max:D
6/8 anonim válasza:
Hát nem is a hang miatt, inkább a szag miatt ciki szerintem!:D Mi bátyámmal szoktunk egymás mellett, de én is menekülök amikor ő csinálja, mert egyszerűen nem bírom ki azt a bűzt...:D Amúgy meg szerintem ha nincs más gond akkor ezt el lehet viselni...
7/8 anonim válasza:
16/f inkább ott jöjjön ki mint a szádon ér suliba ora közbe is eleresztek néha de nem kicsit:Dcsak röhögünk egy jot mig más fujjog
8/8 anonim válasza:
SZÓDABIKARBÓNA, napi 1 kiskanál vízzel elkeverve csodákat művel.
Dezodor helyett is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!