Mitől van az hogy félek a sötétben?
Csak a sötétben félek, és akkor ha egyedül vagyok a lakásban! Hamarosan kisbabánk lesz és előbb- utóbb ő isfog félni, rosszat álmodni meg kell vígasztalnom őt! Tudnátok segíteni a félelem leküzdéséhez!
Normális, értelmes válaszokat várok
Akkor sincs gond, ha nem tudod legyőzni a félelmed :)
Én éppen egy húzós idegőrlő időszakon megyek keresztül, én is szorongok sötétben, de akkor is ha a párom mellettem van.
Egyszerűen tévé mellett alszom el, és mindig mellettem van egy zseblámpa :)
Ha ki kell menni pisilni éjszaka, egyszerűen csak megkeresem a zseblámpával a villanykapcsolót, és semmi probléma.
De ilyen kis éjszakai fények is jó szolgálatot tesznek.
Akár lehet sorbarakni őket, és egy kapcsolóval, vagy mozgásérzékelősen működtetni az összeset.
Sötétség valójában nem is létezik,a sötétség csupán a fény hiánya.Ha valamit kezdeni akarunk a sötétséggel,akkor a fény forrásához kell nyulnunk,önmagában a sötétséggel nem lehet kezdeni semmit,mert nem létezik.Mint ahogyan a "fekete" sem szín!
A színek fények,míg amit feketének látunk arról az anyagról nem verődik vissza fény a szemünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!