Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Péntekre 28fokott mondanak de...

Péntekre 28fokott mondanak de szombatra 15öt. Frontérzékenyek, nem féltek előre?

Figyelt kérdés
Én nagyon mert a kissebb lehülés is nagyon megvisel :(
2012. máj. 7. 21:06
 1/6 anonim válasza:
én már ma rosszul voltam de azért nem félek. Én a jelenben élek és majd akkor aggódom a jövőért ha jelenné válik már ha érted mire célzok ;)
2012. máj. 7. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is frontérzékeny vagyok, de babavárás legvégén nagyon várom is - hátha megszületik a Manó hétvégén. :)))
2012. máj. 7. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:

DE jó nektek :)))))

Gratula a babához és sok egészséget kívánok :)

2012. máj. 7. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem bírom a frontot:/ Mindig nagyon rosszul vagyok én is, szóval "örülök" ennek a nagy hőmérsékletkülönbségnek.
2012. máj. 7. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is rendkívül frontérzékeny vagyok, de eszembe se jut előre attól parázni, mi lesz, ha jön az újabb front. Mindig tartok magamnál egy levél fejfájás csillapítót és iszom egy kávét, ha érzem, hogy bekómálok.
2012. máj. 8. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Kávé és fájdalomcsillapító együtt?
2012. máj. 9. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!