Ti is frontérzékenyek vagytok?
Figyelt kérdés
Már kisgyerek korom óta frontérzékeny vagyok, legalábbis szerintem az lehet. Anyu is az, így arra gondoltam biztos tőle örököltem. Mostanában egyre sűrűbben szokott fájni a fejem. Valószínűleg ez a gyors időjárás változás van ilyen hatással rám. Egyik nap esik, másik nap meg már 27 fok van.
Tudom nem mindig a front a ludas, mert nap mint nap monitor előtt ülök, de ettől függetlenül az időjárás is hatással van rám.
Veletek mi a helyzet? 21/F
2012. ápr. 12. 21:52
1/3 anonim válasza:
Sajnos én is frontérzékeny vagyok, majdnem minden nap fáj a fejem, dehát ahogy változik az időjárás... nem is csodálkozok rajta.
21/L
2/3 anonim válasza:
Én is frontérzékeny lettem már lassan 1 éve.
Iszonyú fejfájással küzdök.
Főleg mostanában, annyi front átvonul felettünk hogy már elviselhetetlen.
3/3 anonim válasza:
Nekem is. Migrénnel, meg alacsony(utolsó mérés szerint 100-as)vérnyomással. Hideg és meleg front, meg 25 fok feletti hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!