Frontérzékenyek van valami bevált módszeretek? Már nem bírom!
33 éves vagyok és a szülések óta iszonyatosan megérzem a frontváltozást. Régebben a melegfrontnál voltam sz@rul, most a hidegnél. Iszonyatosan leesik a vérnyomásom ( 85/58) és szédülök, fáj a fejem, kevereg a gyomrom. Nagyon szarul vagyok órákon keresztül. Friss levegő, folyadék megy, semmi más ötletem nincs, mi az ami segíthetne, de 2 kisgyerekre figyelni így, hát valami borzalmas:(
Erős szélnél szintén minden bajom van, de nem ennyire, mint a hidegfrontnál.
Nektek mi vált be?
A kávé és társaira nem tudok ránézni sem, már a szagától rosszul vagyok. Nem iszom sosem alkoholt, nem dohányzom, nem vagyok elhízva, jó a vérképem, gyógyszereket nem szedek (nem is akarok) stb...
Az orvos és a gyógyszerész azt mondja, örüljek, hogy eleve alacsony vérnyomásom van ( 110/70), mert sokáig élhetek, nem úgy,mint a magas vérnyomásúak. Na, ezzel nem segítenek semmit.
Tippek, ötletek, ami nálatok bevált?
Köszi, de nem a fejfájás a fő gondom:(
Elsőtétített szoba, vagy akár csak egy kis pihenés, fekvés, sajnos lehetetlen a gyerekek mellett:(
Detto. A fejfájás kikészít! Most cataflamot kaptam a dokitól mert az advil már nem segít. Ma is vettem be egy Adcil 400-at de a fejem még mindig fáj. Homlokom.
Ahogy néztem ma és holnap is meleg front.
Te hol érzed a fájdalmat ? Homlok? Tarkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!