Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Használt már valaki zsályateát...

Használt már valaki zsályateát izzadás ellen? Hogyan alkalmazta? Segített? Véleményeket kérnék szépen!

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A fürdővízbe kell önteni, és a zsurló, esetleg a tölgyfakéreg tea is jó.
2012. máj. 7. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Kánikulában szoktuk használni. Valóban csökkenti az izzadást.

Legtöbbször frissítő teát csinálok belőle, zsálya+menta+citromfű és egész nap kortyolgatjuk.

2012. máj. 7. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A velemenyem az, hogy fugg attol, hogy mi okozza ezt az izzadast, hiszen vannak tulsulyos emberek, idegesebb tipusok stb., ahol ez a tea onmagaban nem fog segiteni pl., s nem beszelve arrol, amikor egy belso elvaltozas okozza az izzadast pl.
2012. máj. 7. 09:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok túlsúlyos, csak nagyon izzadós. A talpam, a tenyerem, az oroom a homlokam nagyon izzad, hónaljról nem is beszélve, de leginkább az arcomon lévő verejték zavar. A teáról azt olvastam, hogy 3 naponta kell 2 decit inni,mert 3 napig fejti ki a hatását. A teát főzni kell vagy elegendő pl mikróban forralt vízhez adni?
2012. máj. 7. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A vizet fel kell forralni a mikróban, vagy a gázon és beleteszed a kávéskanálnyi zsályát, vagy filtert. Hagyod pár percig letakarva állni és fogyasztható. Naponta is lehet fogyasztani. 2-3 hét után tarts szünetet.
2012. máj. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!