Mit tehetek erős izzadás ellen? (bővebben lent)
Szia! Nekem is ez volt a gondom. Itt sokan ajánlották a Solutio Antisudorica nevű szert, amit patikában lehet kapni. Nekem is bevált. De! Nem szabad belőle sokat használni, mert csíp, kipirosodik a bőr az elején, és alapjáraton egészségtelen hosszútávon.
Szerintem próbáld ki, csak tényleg vigyázz a mennyiségre! :)
szia (:
én láttam egy filmet "az volt a neve hogy ciki tini testek" hol a tinik arról beszéltek hogy mik a legcikibb dolgok amik velük előfordult / most van nekik .. egy lány is evvel ment.. erő izzadás.. és ez gátolta abban hogy megkapjon egy állást. amire mindig is vágyott. ott az orvosok elküldték valami inekcióra.. 12 vagy mennyi inekciót nyomnak a hóna aljában..(egyikbe ..aztán jön a másik ) az bevált neki (: nemvolt már vele problémája.. de neki elég súlyos volt.. volt hogy egy nap 5 pólót cserélt... és még akkor is hátáig vizes volt... :'\ gondolom nálad azért nem ilyen súlyos a helyzet... ha tényleg semilyen dezodor semminemjönbe.. fordulj orvoshoz.. (:
Na, azért óvatosan kell itt bánni sok mindennel. Az emberi test működésében szerepe van az izzadásnak is, tehát nem lehet ezzel játszani, h ki-be kapcsolom. Az a nem normális, ha nem izzadsz!!! Persze vannak olyanok, akiknek ez nagyobb mennyiségben jön elő.
Mit említetted, nem vagy elhízva. Jól látod, ez egy ok arra, h jobban izzadjon az ember. Nem ismerlek, de feltételezem h "szőrös" se vagy, ugyanis ez is hozzájárul az izzadáshoz. Talán van pár betegség is, ami fokozza, viszont a spraykkel óvatosan bánni! Nem egészséges, ha nem izzad az ember. Ha nem vészes, talán próbáld így elfogadni magad, ne öltözz olyan ruhákba, amiken nagyon meglátszik ha izzadsz, szellősebben öltözz, és ha dolgozol, nyisd ki az ablakot, ne egy fülledt kis lyukba legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!