Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti hogy küzditek le?

Ti hogy küzditek le?

Figyelt kérdés
jövőre gimibe megyek, és sajnos az általános isimben nem voltam jóban sok osztálytársammal, kifejezetten utáltam oda járni, és inkább hetedikesekkel barátkoztam ott van a legjobb barátnőm is, az a léyneg hogy úgylátszik néhány osztálytársammal egy gimibe fogok járni, sőt talán egy osztályba is újra -.- . veletek is előfordult már iylen, változott e a kapcsolatotok, leszarjáto kegymást, elfelejtetétek egymást, ti mit csináltok iylenkor?
2012. ápr. 24. 14:46
 1/2 anonim válasza:
Én most 9-es vagyok, egész tűrhető volt az általános iskolai osztályom, bár néha voltak összetűzések. És voltak pillanatok amikor azt hittem, ennél az iskolánál már csak jobb lehet. Aztán tévedtem! 3 osztálytársam ugyan abba az osztályba került ahova én, jól megvagyok velük, az egyik a legjobb barátnőm. A másik 2-vel általánosban se nagyon beszélgettem. De a többi osztálytársam és a tanárok, borzalmasak! Inkább visszamennék 8-ba.
2012. ápr. 24. 14:51
 2/2 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, de mondjuk nálunk úgy viselkednek, hogy ennél rosszabbat nem is tudnék elképzelni.
2012. ápr. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!