Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek az "idegbajom" ellen?

Mit tegyek az "idegbajom" ellen?

Figyelt kérdés
nagyon sokszor vagyok ideges, feszült, sőt inkább idegbajos... tudom az okát is, de nem tudom kezelni... régen nem ismertem azt a szót, hogy feszültség, idegesség.. mindig mosolyogtam, jó kedvem volt, de mára semmi sincsen belőle... röviden a lényeg az, hogy én egy pörgős csaj vagyok, szeretek egyszerre több dolgot csinálni... mikor melóhelyem volt, mellette suliba jártam, meg tanfolyamra is, meg háztartást vezettem, meg edzeni jártam, stb... most meg? kijöttünk párommal külföldre pár hónapja... neki van meló, nekem sajnos nincs, mert egy szót sem tudtam mikor kijöttünk.. persze már tanulom és már kezdem megértetni magam, de ahhoz hogy melóm legyen, még kell egy-két hónap, hogy jobban tudjak beszélni... nincs ismerős, barát, a szomszédokkal nem tudok beszélni, nem járok sehova. max boltba, de azt is ritkán. itthon ülök, sütök-főzök, takarítok, pakolok, tanulok.. már pár hónapja ez megy... néha-néha megyünk párommal ide-oda, de mivel ő 12 órában dolgozik és még sokszor hétvégén is, így elég fáradt szegény, nem akarom ráncigálni meg ilyenek... de elég feszült és ideges vagyok és van, hogy nem tudom leplezni és összeveszünk párommal. és ő ezt nem tudja kezelni amit nyilván meg is értek, hiszen elfárad a meló után és még sokszor én is kibukok... mit tegyek ellene? járok sétálni, futni néha, hogy levezessem a felesleges energiákat, de nem használ... előre is köszönöm a jó tanácsokat!
2012. ápr. 24. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szedj valami magne b6-ot, és próbálj meg interneten ottani magyarokat találni. Vagy ha már tudod annyira a nyelvet, akkor nem muszáj hogy magyarok legyenek. Egyedül nem csoda ha bekattansz.
2012. ápr. 24. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokkal többet, mint amit amúgy is megteszel, nem tudsz tenni. Gyakorold a nyelvet minél többet. Hallgasd a rádiót, a TV-t. Türelem. Ja, és a futás is nagyon jó dolog.
2012. ápr. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!