Egy verseny közepén rosszul léptem és kifordult a bokám. A sípcsontom alá fordult a lábfejem és a szalag kiszakított egy csontdarabkát a sípcsontom aljából, meg a másik oldalt az egész bokám szét volt repedve. Én fetrengtem a földön a fájdalomtól és kiáltoztam hogy eltört a lábam, eltört a lábam. Az ég világon senki nem figyelt rám. Kb 2 percnyi fetrengés és visítozás közepette (úgy fájt mintha egy bárdot vágtak volna a lábamba és forgatták volna) észrevettek és hívták a mentőket. Ez mind külföldön történt, szóval érdekes volt. Amikor hazaértünk műteni akarták, de végül nem lett belőle semmi. Két hét gipsz után közöltem az orvossal hogy vegye le a gipszet és nézze meg a lábamat mert abnormálisan fáj. Ő azt mondta hogy ez normális én meg hogy ez BIZTOS nem normális. Egy héttel később visszamentünk és akkor követeltem hogy vegye le. Az egész bokám be volt gyulladva. Vörös volt, a háromszorosára dagadt és forró volt a sok vértől. Na, akkor megint be akartak fektetni, végül közös megegyezés után naponta bejártam a kórházba. Kb másfél hónapig kezeltek, ezalatt egyetlen egy törött lábú lányt se láttam a sebészeten. (Magamon kívül persze...) A végén a főorvos kezelt és ő már mindent rendben csinált. Hegy méretű gyógyszereket szedtem, mindennap ki kiellet venni majd visszarakni a gipszbe a lábamat, 2X fagyasztoták. Leszívtak róla vizet is. Szurit naponta kellett kapnom. Az az apró törés meg a repedés 3 hét alatt összeforrt VOLNA, ha az a marha levette VOLNA azt a rohadt gipszet. Ennyit a mai orvoslásról :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!