1/5 Eckoh válasza:
Nem volt még. de azonnal menny orvoshoz.!
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem három napja ennyi és egyedül vagyok itthon.Kíváncsi voltam volt e már valaki hasonló cipőben.Hideg zuhannyal hűtöm magam.De túl fogom élni.Köszi a tippet,de még várok.
2012. ápr. 19. 19:24
3/5 anonim válasza:
Nekem 40 fokos volt, de engem padlora vagott, annyi erom se volt h az agybol felkeljek, v csak feluljek. hozzam mento jott,es vesegyulladassal bent is tartottak a korhazba.
Azt mondtak a dokik ez a magas laz mar nagyon veszelyes... azert 39 felett mar sok, ha neked most 41,5 akkor azonnal hivj mentot!!!!!!!!!!!!!!! jobbulast
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,túl vagyok a nehezén.A rekordom 41,7 lett.Túléltem.
2012. ápr. 25. 16:02
5/5 anonim válasza:
41,5 felett fehérjekicsapódás van,aminek következtében könnyen beállhat a halál,de ha fontos dolgoknak akarsz utána járni,ne fórumokon keress választ,mert itt olyan emberek is válaszolhatnak,még hihetően is,akik láttak olyat aki hallott róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!