Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan küzdjem le a hányástól...

Hogyan küzdjem le a hányástól való félelmemet most azonnal?

Figyelt kérdés

Suliból hazajöttem. Hányingerrel erős fejfájással. Az orvos azt mondta,hogy benyeltem valami vírust. Nincs hasmenésem. Napközben kicsit jobb lett. De most nagyon rosszul vagyok.

A problémám az hogy pár éve úgy féltem a hányástól hogy kilókat fogytam le egyfolytában. Nem ettem semmit. egyszerűen ki nem állhatom. Jártam pszihológushoz és segített. De ha komoly hányingerem van még mindig pánikba esek.:(( Most is ez megy. Mit tegyek hogy ez egyszer és végleg megszűnjön?:((

2012. ápr. 16. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen, még a hányingered ellenére is, lehet hogy hányáshoz fog vezetni, de miután hánysz, azután mekönnyebbülsz. Vágj bele merészen a dolgokba, és éld át, majd szándékosan állapítsd meg azt, hogy ez nem is olyan vészes.
2012. ápr. 16. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

énis ilyen vagyok, voltam...tudod mi segitett.....terhes lettem és az 1 pár hétben borzasztó erős hányingerem vlolt és már szinte imádkoztam h hányjak h jobb legyen, azóta imám meghallgatásra került erős hányinger után hánytam hányok naponta többször de utána nagyon jó érzés....

és már nem félek a hányástól mert tudom h jobban leszek utána

2012. ápr. 17. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, annyira jò utánna. én migrénes voltam/vagyok, csak mostmar szerencsere egyre ritkabb. heti rendszeresseggel hanytam regen,max 2 het volt a legtobb 2 hanyas kozott. teljesn megszoktam. termeszetes volt. gondolj bele,ahogy lement, kijon,nincs semmi gaz. egy kicsit savasabb,de am nem faj meg semmi. ha nem dolsz elore annyira nem megy az orrodba. amikor mar csak eroltet, es nem jon semmi hagyd abba, utana ma elfogg mulni. egy hanyas kb 10masodperces dolog.nyugiiii utana kajalsz egy jot es kesz. az baj ha hanyingered nem tudsz enni, de pont ettol megjobban az lesz,ahogy az epesav pang a gyomrodban. igyal is, ha esetleg kesobb is radtor a hanyinger,lesz mit hanyni,es nem eroltet, meg jobbab csuszik. probalj meg olyan kajakat enni,ami kijövet nem olyan kellemetlen. tehat ne milanoit pl. Es ragd me jol!
2012. ápr. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!