Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy egész nap...

Miért van az, hogy egész nap ideges vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, jó kategóriában kérdezem-e, de most nem ez a lényeg. Ma reggel már idegesen keltem fel és ez egész nap tart. Haza jöttem suliból, nagyim megkért hogy daráljam le a húst, nem sikerült elsőre, mert elmozdult a kés. Másfél órát sírtam ezért a hülyeségért. Rendes idegbetegnek érzem magam, már vagy 6 ceruzát eltörtem.Miért van ez?
2012. ápr. 13. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

valami nyomaszt szerintem, bántja a lelked, és így jön ki rajtrad.

próbáld meg levezetni kicsit a feszkót..tekerj egy kicsit, agy fuss egy kört a ház körül, vagy nézz meg egy jó filmet:)

2012. ápr. 13. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy frontérzékény, mert ma melegfronti hatás van. Ma én sem érzem valami jól magam.

Holnaptól meg esők várhatók.

2012. ápr. 13. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ma velem sem stimmel vmi. Mensi előtt szokott így lenni, de most nincs itt az ideje. Teljesen izgatott, zaklatott vagyok, és feszült, mintha pl vmit elfelejtettem volna stb. Szerintem is az idő. Vagy csak péntek 13?:D
2012. ápr. 13. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez van velem is. feszült vagyok, a torkomban mintha gombóc lenne és fojtogató érzés, a sütit szerintem duplán sóztam meg,legszívesebben szétütnék valamit.
2012. ápr. 13. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat..Olvasom itt,hogy nem vagyok egyedül ezzel...érdekes..
2012. ápr. 13. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Most olvastam, talán ez az oka:

"Orvosmeteorológiai kilátások a hét végére

Pénteken gyenge melegfronti hatásra készülhetünk, az arra érzékenyeknél fejfájást, migrénes panaszokat, vérnyomás csökkenés, depressziós tünetek okozhat."

2012. ápr. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!