Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orrvérzés, help!?

Orrvérzés, help!?

Figyelt kérdés
Sajnos jómagam is erősítem az orrvérzősök csoportját, tulajdonképpen semmi nem segít, ezerféle gyógyszert szedtem rá, kentem, de semmi. Az eret égetni meg nem akarják!? De most nem ezért írtam. Megfáztam, és hát a legkisebb orrfújásra is ömlik az orromból a vér, és szeretnék érdeklődni, van valamilyen hatékony orrvérzés megszüntető tippetek? Általában 10-15 percet álldogálok a mosdó felett, mire sikerül elállítani, most csak szimplán feldugtam egy zsepit az orromba, mert már meguntam. Szóval, valami tipp? :D
2012. ápr. 2. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Lézerrel ki tudják az ereket égetni az orrodból. Régen,10 éves korom körül,iszonyat orrvérzős voltam,akkor ajánlották.

Próbáld gyengéden fújni az orrod,más tippem nincs sajna..:(

2012. ápr. 2. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy hemofíliás? Menj el vérvételre és egy 7A faktort vizsgáltass ki, mert ez hogy ennyire nem alvad a véred, 10 perc az nagyon sok egy orrvérzésre, elvégre az orr egy edzett terület a minennapos használatra, ez nem olyan mintha a hasadat szúrnád meg egy tűvel, itt a normális alvadási idő nem haladhatja meg a 3 percet, úgyhogy szerintem irány az orvos és kérdezd meg őt a véleményemről.
2012. ápr. 2. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Hidegvizes zsepivel nyomni az orromban a csontot+kicsit hátrahajtani a fejem. Nekem ez vált be többé-kevésbé.

Szokták még mondani, hogy tegyél hideg vizes borogatást a tarkódra, hajtsd előre a fejed, stb. De gondolom már próbáltad mind. Meg én Rutascorbin-t szoktam szedni, de igazából így is menetrendszerűen vérzik minden nap az orrom nyár elején.

2012. ápr. 7. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
arcüreg gyulladás!
2012. ápr. 7. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Arcüreg-gyulladástól nem lenne ennyire erős orrvérzése, és az sem tart örökké mert előbb utóbb meghalna a beteg, mert átterjed az agyra is, de nem keverendő a meningitissel!
2012. ápr. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!