Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orrvérzés! MItöl van ez?

Orrvérzés! MItöl van ez?

Figyelt kérdés

Apumtol örököltem, hogy egy évbe úgy 2x vérzik az orrom, úgy random.De már egy idelye nem volt ez, csak ma. nagyba gépezek, odanyúlok az orromhoz, és a kezem tiszta vér. Volt nálam zsepi, gyorsan orvosoltam is. Máanak volt ilyen? Ez mitöl van?

13L

2012. márc. 9. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
elég ha nem fújod ki rendesen az orrod a benne lvéő megszáradt fika darab megszúr egy eret és már akkor ott a baj. Az egyik kérdés mindkét orrlyukad vérzett vagy csak az egyik? Mert ha mindkettő akkor bizony vérnyomásos gond lehet. De én javaslom hogy öröklés ide oda menj el kivizsgálásra a fül orr gégészetre hogy tisztában légy ezekkel. Sima orrvérzés nekem is van az egyik orrlyukamon kb évi 3-4 alkalommal többnyire fürdés közben ha arcot mosok, és ez azóta van amióta 12 évesen neki mentem a falnak és betört az orrom és nem úgy gyógyult be ahogy kellett volna.
2012. márc. 9. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
magas vérnyomás is okozhat spontán orrvérzést.
2012. márc. 9. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vérzett ma az orrom, hidegfront jön.
2012. márc. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!