Őrülten elhúzódó megfázások, mitől lehet?
Ha én megfázok, vagy spontán megállítható az elején, vagy akár közben. De ha spontán nem "szakad meg" a betegség, akkor viszont nagyon elhúzódik. És ez a spontán gyógyulás is egyre nehezebben következik be.
Legutóbb is naponta egy litert gyógyteát ittam sok-sok mézzel, C-vitamint vettem be, multivitamint is, orrot öblítettem egész nap, inhaláltam, hagymát ettem, otthon voltam, pihentem, hittem a gyógymódokban, sőt, mindig azt hittem, na most meggyógyulok holnapra... Vettem be néha gyógyszert, amíg fájt a torkom, borogattam, stb. Na, így, mindezekkel együtt legyűrtem egy hét alatt, utána még kb. fél hétig éreztem az utóhatásait.
De ha nem kúrálom magamat ennyire, akkor hetekig tart, vagy átalakul hurutos köhögéssé, ami hónapokig tart.
Orvosok szerint refluxom van (az fül-orr-gégészeti tüneteket okoz), és az orvosok szerint valószínűleg emiatt, szerintem a szennyezett levegő vagy allergia vagy elváltozás miatt állandóan duzzadt az orrnyálkahártyám.
Ez lehet ok?
Annyira bosszant, hogy mások sokkal kevesebb kúrával vagy kúra nélkül meggyógyulnak 3-4 nap alatt, én meg szenvedek és szenvedek vele...
Tisztában vagyok a magyar e.ü. helyzetével, de... ennyire mégse lehet rossz, vagy mégse?
Több e.ü. problémámmal is több orvosnál is jártam, és mégse tudom még, mi bajom. De mind azt mondta, nem nagy ügy.
Akármelyiket kiírom az internetre, szakértők javasolják, hogy járjak utána, mert ez így nincs rendjén és nem maradhat így.
Hát én már beleuntam a sok stresszbe, várakozásba és a kísérleti célból adott gyógyszerekbe.
Elhatároztam, megpróbálok egészségesen élni és pozitívan hozzáállni, meg persze orröblítés, de amúgy nem foglalkozom az üggyel...
Mármint nem megyek orvoshoz, de a kíváncsiság sajnos ott van...
Amiket leírtam, mire utalnak? Lehet gyulladásom?
Immungyengeség akkor lehet, vagy tényleg nem?
Muszáj? Már komolyan jobban örülnék a struccpolitikának...
19/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!