Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka az elhúzódó...

Mi lehet az oka az elhúzódó lappangó hőemelkedésnek? Hova forduljak?

Figyelt kérdés
Huszonéves fiatalember vagyok. Évek óta gyakoriak az oplyan időszakok nálam,amikor több hétig vagy hónapig délutánonként hőemelkedésem van. Általában nem megy fel 37.4-ig (bár tegnap erre is volt példa), hanem 37.1 -3 között mozog. Olyankor is megmarad,mikor semmilyen megbetegedés nem indokolná. Néhány éve háziorovsi javaslatra beutalóval EKG-n, tödőröntgenen, szívröntgenen, sőt füll orr gégészeten is jártam ezzel,sehol sem találtak semmi rendelleneset. A hőemelkedés okát nem tudja egyik orvos sem. Nagyon rossz,hogy naponta több órára teljesen visszaesik az energiaszintem tőle, nem tartom normálisnak.
2011. ápr. 1. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Vérkép?
2011. ápr. 1. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Vérkép is rendben volt.
2011. ápr. 1. 21:05
 3/4 Brian0 ***** válasza:

Ez a hőamalkadés szerintem még teljesen normális. Bár az energiádat nagyon leszedi. Jó zsírégető az biztos :D

Ha a pulzusszám nem magas ilyenkor szerintem rendben lehet a dolog. Azoknál tapasztaltunk ilyet, akik sokáig clenbuterolt szedtek. Volt ilyesmi? (clenbuterol, spiropent?)

2011. ápr. 2. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem,nem kaptam semmi ilyesmit.

Lehet,hogy nem kóros ez még,de örülnék,ha elmúlna. Azokban a délutáni órákban tudnék pont sportolni...stb,de így alig van erőm és kedvem hozzá. Pedig mikor nincsen hőemelkedésem,olyankor van energiám. Engem zavar.

2011. ápr. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!