Fürdés után használok dezodort (este) az elég vagy reggel is kell?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 18:32
1/9 anonim válasza:
este felesleges. elég reggel és nap közben ha úgy érzed. hogy szükséges.
2/9 anonim válasza:
Este ne használj, minek, csak terheled vele a bőrödet. Reggel mosd le a hónaljadat és akkor kenjél csak rá.
3/9 anonim válasza:
Az alumíniumtartalmú és kőolajszármazékot tartalmazó dezodorok mellrákot okozhatnak. Pasiknál is.
4/9 anonim válasza:
Én utoljára 14 évesen használtam dezodort bőrre fújva, azóta csak és kizárólag ruhára fújom.
Nem kellene a bőrön keresztül felszívódó vegyianyagok.
Bőven elég a sampon meg a többi.
5/9 anonim válasza:
este ne tegyél sztem. igyis elég károsak a deok, hagyd éjjel szabadon a pórusaidat lélegezni
6/9 vocsi válasza:
Reggel nem tusoltok?Hiszen akkor végezzük el a "nagydolgunkat"!Este fürdés(egy kevés illatosító), -mert az olyan jó!!-reggel tusi,"illatosító!
7/9 poiu válasza:
A dezodor egyben izzadásgátló is, alapból nem egészséges. Este semiképpen se kend magad. Reggel viszont meg kell mosni a hónaljadat (+ nyak, arc, fül legalább).
8/9 anonim válasza:
Mivel én kb. max 5-7 perc alatt lezuhanyozom, így este is, meg reggel is leszoktam, meg van amikor napközben is csak úgy, mert felfrissít, nyáron meg volt amikor 6-7 szer is a 40 fokban :) Így én csak a reggeli tusolás után használok zselés hónalj deót, mert a többi fajtát gyűlölöm :)
9/9 anonim válasza:
A mammográfiai vizsgálaton azt mondták, mindkét mellemben több ciszta van a deoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!