Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez pánikbetegség lehet nálam?

Ez pánikbetegség lehet nálam?

Figyelt kérdés
Két éve, miután leérettségiztem, lement a stressz, hirtelen rosszul lettem, elkezdett nagyon hevesen,erősen verni a szivem, szinte látszott a mellkasomon is. Nagyon megijedtem, azt hittem szívroham vagy ilyesmi, nagyon bepanikoltam.Anya bevitt ügyeletre, kivizsgáltak,de akkor nem találtak semmit. Utána elküldtek további kivizsgálásokra, voltam pajzsmirigyvizsgálaton, ott minden rendben volt, voltam szívorvosnál, ott ultrahangoztak a szivem, EKG, 24órás EKG, de nem talaltak semmit, azt mondtak makk egészséges vagyok, csak kisebb a szívem az átlagosnál. Azóta ez heves szívverés 2x jött rám, mikor tiszta nyugodt voltam. De érdekes módon mindkét alkalommal akkor jött elő, amikor mélyet hajoltam. 10 perc alatt átmegy rajtam, közben izzadok, és hát eléggé pánikolok, hogy mindjart meghalok, mert nagyon rossz érezni, hogy annyira erősen ver a szívem.Egy ilyen roham után hetekig nem jár más az agyamban, csak az, hogy ne hogy előjöjjön megint,és allandoan a betegségeken gondolkodom.Aztán átmegy rajtam, és hónapokig eszembe sem jut.Néha érzem hogy kihagy a szívem vagy nagyobbat dobban, ez baj lehet? Másnak is volt ilyen? Ez pánikbetegség lehet? Koszonom

2012. márc. 26. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
A panikbetegseg egyik tunete az altalanos szorongas. Ugy gondolom, neked ilyened nincs. Szoval hasonlo, de szerintem ez nem az. Max. a stressz miatt van ez, de tuti nem panikbetegseg.
2012. márc. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!