Mi volt ez? Sürgös lenne! Alapból ilyen pánikbetegség félességemvan amire sedatif pc-t veszek be mostmár csak nmapi kettőt mer kigyógyuló féálbe vagyok/voltam. Tehát mivel sportolok ezért ma lementem futni eggyet.
Figyelt kérdés
de sajnos elötte ettem egy pár perccel 5 db visrlit ketchuppal.Szval lementem futni de elötte bementem lottózóba rakni tippmixet de mikor rakni akartam közbe éreztem hogy a szívem egyszer lassan eggyszer meg gyorsan ver,talán még kiis hagyott.egyébként ez néha reggel futáskor előfordul.ezért egyből hazamentem és máér érzetem hogy valami nincs rendben folyamatosan ilyen szorongásos érzésem volt.aztán a gépnél ülve egyszer csak mintha nemvert volna a szívem aztán elkezdett nagyon gyorsan verni.a vérnyomásomat megmértem ami 151/77 pulzus 110 volt.ez amúgy a betegség elején is ígyvolt.de milehet ez? nagyon megvagyok ilyedve.Ilyennkor mi a teendő? 16 éves fiú vagyok2011. dec. 22. 18:58
1/7 A kérdező kommentje:
ja még annyi hogy nemrég megmértem újra a vérnyomásom és márcsak 126/69 pulzus 75 volt
2011. dec. 22. 18:59
2/7 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz. Nem kell megijedni a tünetektől. Csináltass szív ultrahang vizsgálatot. Nekem ilyen vizsgálatnál derült ki, hogy lezajlott szívizom gyulladásom volt valamikor, amiről nem tudtam. Fizikai terhelésnél hasonló tünetek lehetnek. Az is lehet, hogy csak stresszes vagy. Mindenféleképpen ünnepek után járj utána mi okozhatja ezt. Addig pedig vegyél magadnak citromfű teát, és naponta háromszor igyad. Vagy Valeriána tablettát /patikában lehet kapni, macsakagyökér kivonat/. Ebből szedjél napi 3x1 tablettát. Ha erre javul az állapot, akkor valószínűleg stressz okozza. Magnézium tablettát feltétlenül szedjél.
3/7 anonim válasza:
Ha sportolsz, alapból tudnod kéne, hogy falás után nem rohangálunk. Ezt a sedatif pc-t orvosi javaslatra szeded, vagy csak úgy? Mert szakorvosi javaslatra sokkal hatásosabbat is kaphatsz, lényegesen olcsóbban.
4/7 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak. hát már amikor elkezdődött még áprilisban akkor mindent megcsináltak és nemtaláltak semmi(szívultrahang,vérvizsgálat,belgyógyászati ultrahang is volt de semmi még kardiológus felrakott egy ilyen óraszerűséget hogy amikor megint történik ilyen akkor csinált ilyen ekg felvételt.Ezt azért tette fel mert az első felnőtt kardiológus szerint szívritmuszavarom volt,de ő nemtalált semmi erre utaló jegyet.
2011. dec. 23. 09:31
5/7 A kérdező kommentje:
2.válaszólonak sedatif pc-t egy pszichológus írta fel akihez egy 5 hónapon keresztül jártam.Szerinted a kajálás miatt volt?
2011. dec. 23. 09:33
6/7 anonim válasza:
"2.válaszólonak sedatif pc-t egy pszichológus írta fel akihez egy 5 hónapon keresztül jártam"
A sedatif pc nem gyógyszer, a pszichológus nem orvos. Ha biztosat akarsz tudni, kérj beutalót pszichiáterhez. Ő majd megítéli, hogy van e szükséged valamire. És ha ő ír fel gyógyszert, azt komolyan kell venni. Maga a pszichiáter ingyenes, a gyógyszere kb a fele áru, mint egy csomag aszpirin.
7/7 anonim válasza:
Én a második válaszoló vagyok. Terheléses szívvizsgálatot csináltass feltétlenül. Lehet, hogy magnézium és ásványi anyag hiányod van. Lehet kapni a patikában Panangin nevű vitamin tablettát. Ez nagyon jó a szívre. Lehet erre rendbe is jön. Nekem még az Életkristály is bevált. Az a baj, hogy elég drága, és a szüleidet nem lehet ilyen drága étrendkiegészítővel terhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!