Miért hámlott és ráncosodott be a kezem?
Figyelt kérdés
A jobb tenyerem alsó részén az ujjvégek környékén hámlás volt 1-2 hete, és most ráncos. A mutatóujjam belső része tejesen. Ez mitől lehet?2012. márc. 21. 12:22
1/6 anonim válasza:
Mosogatószer?
Nekem némelyik mosogatószertől volt, hogy rohadásnak indult a kezem...
3/6 anonim válasza:
Igen valamilyen mosogatószer, vagy fertõtlenitõszer is lehet. Elõfordúlhat, hogy allergiás lett a kezed. Használj gumikesztyût!
4/6 anonim válasza:
Lehet sokan most lepontoznak ,de ezért jó a mosogatógép , ha van lehetőséged akkor szerezz be egyet és csak azzal mosogass.A takarítást csak gumikesztyűben végezd.Édesanyám orvos és mindig mondta hogy soha ne takarítsak kesztyű nélkül.Ha netán mosogatnod kell akkor is csak gumikesztyűben.A sok vegyszer elősegíti a bőr vékonyodását és öregedését.Semmiképpen ne érjen a bőrödhöz.Mindig használj kesztyűt!
5/6 A kérdező kommentje:
gumikesztyűben mosogattam is meg takarítottam is, és a végén egy öt percre vettem le a kesztyűt.
és ez már így fog maradni örökre?
2012. márc. 21. 14:16
6/6 anonim válasza:
nem. ha domestos (lúg) szedte le a bőröd az egy hét alatt visszanő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!