Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Májfoltra hypo? Hat? Tavaj...

Májfoltra hypo? Hat? Tavaj leégett a bőröm, ahol nem hámlott le, ott barna maradt.

Figyelt kérdés

és ráadásul arcbőr és olyan foltos vagyok mint a 80 éves nénik!

Szakkönyvekben, és orvosok szerint májfoltként kell kezelni, kozmetikai mikrodermbrázis kezelés, vagy lézeres hat. az előbbiről maga a kozmetikus mondta , hogy3x6 alkalom még semmi eredményt nem hoz (és az majd` 100 ezer ft már)

szóval a hípo miért nem hat?

hogy lehetne felturbózni, hogy hasson?

2012. márc. 4. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Citromlé és a hipót felejtsd el a wc-be való és nem az arcodra.
2012. márc. 4. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Jaj nehogy már hypot önts a bőrödre-utána aztán "szebben" fogsz kinézni!!!!!

Nekem is van pigmentfoltom, és csak tini koromban zavart-mostmár felnőtt fejjel azt mondom hogy csak nagyobb bajom ne legyen! Mellesleg én egy csomó kezelést kipróbáltam és egyik sem hatott....nyáron jobban előjön a fény miatt-télen alig látszik...

A lényeg hogy ne otthoni praktikákkal probálkozz hanem kérj szakember segítségét! Szerintem még hatásos Lehet a Vichy Dermablend is ami alapozó és elég szépen elfedi ezeket a foltokat.

2012. márc. 4. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:

a szakemberi segítség nagyon sokba kerül :(

és én is elfogadnám, de annyira öregít!!!

rám rak 5, vagy 10 évet!

2012. márc. 4. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:

elhiszem, hogy zavar:(

Ám tényleg nézz utána a Vichy dermablendnek. Az sem olcsó, de tényleg elfedi a foltokat! :)

[link]

2012. márc. 4. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:

A hypo inkább csak szétmarja és teljesen tönkreteszi a bőröd. Még hígítva is erősen mar, nemhogy turbózve. MÉg kevergesd más dolgokkal, hátha nem csak szétszedi az arcod, hanem pl le is robbantja.

Oké, tudom mostanában minden CSAK a külsőségekről szól, de azért lehetne egy határa a hülyeségnek. Próbáld ki a fent ajánlott terméket, ha az se hat, akkor marad a gyűjtögetés, de sok plasztikai műtét, hogy visszakapd a vonásaidat meg kicsit javítsanak az eredményen a hipózás után... az több millió lenne.

2012. márc. 5. 10:03
 6/9 A kérdező kommentje:

a fenti oldal a negyedik sorában megdőlt:

"Tökéletes bőr 16 órán át."

nekem nem egy alapozóra van szükségem...

2012. márc. 10. 10:15
 7/9 A kérdező kommentje:

és mellesleg a foltok oda vannak szerkesztve az alanyokra

és a sminkelés után sem természetesek a képek....

de ez már nem is számít

2012. márc. 10. 10:16
 8/9 A kérdező kommentje:

és tyúkszemirtó?

hatna?

2012. márc. 22. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd, úgy se tudjuk megakadályozni, hogy maró anyagokat önts az arcodra(szalicilsav? Meg hipó? Elment az eszed te lány????)

Annyit mondok, hogy utána meg azért járhatnál lézeres kezelésekre, hogy a hegeid halványítsák. ...

Spórolj, keress olyan helyet, ahol kapsz kedvezményt, de így nagyon ki fogsz cseszni magaddal..

2012. márc. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!