Májfoltra hypo? Hat? Tavaj leégett a bőröm, ahol nem hámlott le, ott barna maradt.
és ráadásul arcbőr és olyan foltos vagyok mint a 80 éves nénik!
Szakkönyvekben, és orvosok szerint májfoltként kell kezelni, kozmetikai mikrodermbrázis kezelés, vagy lézeres hat. az előbbiről maga a kozmetikus mondta , hogy3x6 alkalom még semmi eredményt nem hoz (és az majd` 100 ezer ft már)
szóval a hípo miért nem hat?
hogy lehetne felturbózni, hogy hasson?
Jaj nehogy már hypot önts a bőrödre-utána aztán "szebben" fogsz kinézni!!!!!
Nekem is van pigmentfoltom, és csak tini koromban zavart-mostmár felnőtt fejjel azt mondom hogy csak nagyobb bajom ne legyen! Mellesleg én egy csomó kezelést kipróbáltam és egyik sem hatott....nyáron jobban előjön a fény miatt-télen alig látszik...
A lényeg hogy ne otthoni praktikákkal probálkozz hanem kérj szakember segítségét! Szerintem még hatásos Lehet a Vichy Dermablend is ami alapozó és elég szépen elfedi ezeket a foltokat.
a szakemberi segítség nagyon sokba kerül :(
és én is elfogadnám, de annyira öregít!!!
rám rak 5, vagy 10 évet!
elhiszem, hogy zavar:(
Ám tényleg nézz utána a Vichy dermablendnek. Az sem olcsó, de tényleg elfedi a foltokat! :)
A hypo inkább csak szétmarja és teljesen tönkreteszi a bőröd. Még hígítva is erősen mar, nemhogy turbózve. MÉg kevergesd más dolgokkal, hátha nem csak szétszedi az arcod, hanem pl le is robbantja.
Oké, tudom mostanában minden CSAK a külsőségekről szól, de azért lehetne egy határa a hülyeségnek. Próbáld ki a fent ajánlott terméket, ha az se hat, akkor marad a gyűjtögetés, de sok plasztikai műtét, hogy visszakapd a vonásaidat meg kicsit javítsanak az eredményen a hipózás után... az több millió lenne.
a fenti oldal a negyedik sorában megdőlt:
"Tökéletes bőr 16 órán át."
nekem nem egy alapozóra van szükségem...
és mellesleg a foltok oda vannak szerkesztve az alanyokra
és a sminkelés után sem természetesek a képek....
de ez már nem is számít
és tyúkszemirtó?
hatna?
Nézd, úgy se tudjuk megakadályozni, hogy maró anyagokat önts az arcodra(szalicilsav? Meg hipó? Elment az eszed te lány????)
Annyit mondok, hogy utána meg azért járhatnál lézeres kezelésekre, hogy a hegeid halványítsák. ...
Spórolj, keress olyan helyet, ahol kapsz kedvezményt, de így nagyon ki fogsz cseszni magaddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!