Hogyan lehet gyorsan elaludni úgy, hogy nem nagyon vagy álmos, de muszáj aludni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 21:09
1/12 anonim válasza:
Csukd be a szemed, lazulj el, és kezdjél 100-tól visszafelé számolni egyesével magadban.
3/12 tetris válasza:
Csinálj házimozit magadnak. Lehunyod a szemed, és vársz, hogy milyen képek jelennek meg. Egy idő után elalszol tőle.
4/12 anonim válasza:
2 db sedatif pc vagy 2 db valeriana relax. egyik sem gyógyszer mégis nagyon jól altat:)
5/12 anonim válasza:
van egy tuti altato,kiados szexelés után a legkönnyebb elaludni
6/12 anonim válasza:
És mi van akkor, ha a kérdező egyedülálló, vagy éppen akkor nincs mellette a párja?! :D
Én egyébként hangoskönyveket szoktam hallgatni, olyanokat, amiket szinte már kívülről fújok. Monoton beszéd, és ráadásul még unalmas is - tökéletes altató...
7/12 Kolibri71 válasza:
Kapcsolj egy dögunalmas tv-csatornára.
Egyébként pedig csak mondd magadnak, most elalszom...kikapcsolok, nem figyelek semmire. Kicsit lélegezz mélyebbeket, csukd le a szemed. Akár azt is megmondhatod magadnak, mikor akarsz felébredni, de ha nem, állíts ébresztőt. Biztos, hogy kipihent leszel, ha felébredsz. Napközben szoktam, 20 percre néha, és tök felfrissít. Ebből lehet hogy 15 míg álomba zuhanok, de a maradék 5 perc olyan mély és pihentető alvás, hogy semmi nem frissítene fel jobban.
8/12 shunee válasza:
Szerintem elég ha becsukod a szemed és szétterülsz az ágyon. Ha nincs akivel szexelj akkor szerintem ez a tuti megoldás :D
9/12 anonim válasza:
Nekem kb tudatosan kényszerítenem kell magamat, hogy ne gondoljak semmire... kb mentális ébresztőm van, mert elképzelek magam elé digitális órában egy időpontot, a biológiai órám pedig (nemtudom hogy) nagyjából akkor ébreszt föl... Am pedig képzelj el valami nyugis tájképet... Am mire kell, napközibe :P ?
10/12 anonim válasza:
A tévés módszer nem jó, mert csak az áramot fogyasztja. Leginkább az a legjobb ha becsukod a szemed, és megpróbálsz nem gondolni semmire, legfeljebb színes képeket képzelsz magad elé. És ha nem nyitod ki a szemed, akkor hamarosan már aludni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!