Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ekcemas bor? Mi a teendo?

Ekcemas bor? Mi a teendo?

Figyelt kérdés
rengeteg piros ( voros) foltok vannak rajtam, az arcomon kivul mindenhol van, es nagyon nagyon viszket, voltam dokinal kaptam ra egy kremet, es a doki szerint ekcema... de akkor miert is nem hat a krem? 2 hete voltam dokinal, mar ugy vakarom h csip a krem amikor rakenem, de elviselhetetlen mar... most akkor ujra doki? mit tud csinalni?
2012. márc. 19. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ami a legfontosabb,hogy mindig hidratald a borod,ne hagyd hogy kiszaradjon. Amit leirtal,azok alapjan azt gondolom,hogy gyulladt is lehet a borod,arra viszont szteroidos krem kell! Nekunk az ELOCOM nevu nagyon bevalt,nekem is 2gyerkocom is ekcemas! Valamint keruld a fuszeres eteleket a muszalas ruhazatot,es igyal sok folyadekot! Es ne vakarozz,mert elfertozodhet a borod,es a megnagyobb problemahoz vezet!
2012. márc. 19. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézhettek akár hülyének is, de az ekcéma egyetlen ellenfele a vegyes virágméz! Ezzel naponta kétszer be kell kenni /mindig az előző lemosása után/ az ekcémás bőrt és ahol lehet, lefedni gézzel. A többi gyógyszergyári kence hatástalan és költséges. Ez a szer már sokszor bizonyított.
2012. márc. 19. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ami a legfontosabb,hogy mindig hidratald a borod,ne hagyd hogy kiszaradjon. Amit leirtal,azok alapjan azt gondolom,hogy gyulladt is lehet a borod,arra viszont szteroidos krem kell! Nekunk az ELOCOM nevu nagyon bevalt,nekem is 2gyerkocom is ekcemas! Valamint keruld a fuszeres eteleket a muszalas ruhazatot,es igyal sok folyadekot! Es ne vakarozz,mert elfertozodhet a borod,es a megnagyobb problemahoz vezet!
2012. márc. 19. 13:26
 4/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat... en kint elek angliaban, igy sajnos ezt a nevu kremet nem ismerem :(
2012. márc. 19. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha itt elsz mert en is,vegyel gyogyszertarban E45 termegcsaladot,az nagyon jo! Az Elocom kremet meg otthonrol hoztam,de vannak itt is jo kremek,amiket az orvos fel tud neked irni! Udv!
2012. márc. 19. 23:18
 6/9 A kérdező kommentje:

ezt irta fel a doki: Eumovate Ointment 100grams

de mara megint csak gyarapodott :(

megnezem akkor azt amit leirtal! koszii

2012. márc. 20. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
En a kicsimnek SYNALAR nevu kremet kaptam,nagyon eros ekcemaja van nagyon jol hatott latvanyos a gyogyulas!! Angliai voltam ismet!
2012. márc. 20. 14:35
 8/9 anonim válasza:

Első körben próbáld meg Babakrémmel - amit a mindennőneken lehet kapni. Én ekcámás vagyok kb 15 éve,

több féle krémmel, szurival is kezeltek.

Mára már csak tavasszal és ősszel jönnek elő a tünetek.

Lalinak a popsijára vettem freziderm babakrémet, aztán utánaolvastam és láttam h ajánlják ekcámra is.

Használom, és kalsszul enyhíti, kezeli a tüneteket.

2012. márc. 20. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon sokat segitettetek,most indulunk vasarolni veszeunk is :) :)
2012. márc. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!