Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » B12 injekció előtt-utánn?

B12 injekció előtt-utánn?

Figyelt kérdés

Mennyire kellemetlen utánna?

Csak "farba" lehet?

anya váltig állitja,hogy csak oda :S

az nekem elég sok kellemetlenséget fog jelenteni :S

mennyi lessz mire elmúlik? :S

14/l

2012. márc. 11. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
szia, igen csak farba mehet. kicsit kellemetlen mert olajos ill. csíphet 1 kicsit. nagyban függ attól h aki beadja milyen rutinos.... te abban segíthetsz magadon h amelyik oldalon beadják a szurit azon az oldalon nem nehezedsz rá a lábadra, tehát inkább a másik lábadra helyezd a testsúlyodat így laza marad az izomzatod, könnyebb lesz badni az injekciót.
2012. márc. 12. 08:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi :/

25 év elég rutin? :)

félek hogy a "kúra" utánn/közbe gondjaim lesznek az üléssel... :/

2012. márc. 12. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak farba lehet adni. Nem lesz semmi bajod tőle. Már változtattak rajta, nem olajos, hanem ecetes oldat és így nem csomósodik be. Ülni fogsz tudni, mivel a far felső részére adják, és különben sem fáj. Ha túlérzékeny vagy a szúrás miatt, akkor borogasd be egy vizes zsebkendővel. Én magamnak szoktam beadni minél vékonyabb tűvel. Nagyon pici mennyiség, úgyhogy feszíteni sem fog. Nyugodj meg és ne stresszelj rá. Ahogy beadták már el is múlik az a pici szúró érzés.
2012. márc. 14. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
gyere add be te :$ :D
2012. márc. 14. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Lehet karba is adni,mert a lényeg h izomba menjen. Ne aggódj túl leszel rajta! Lányom közel 3 éves, (én 27, azért mertelek tegezni:D:D) Lányomnak is kell havonta egy szurit kapnia, 2 éve lassan,s ma má nem is sir csak minimálisat. Pedig gondolhatod neki milyen ossz.Egyébként ő a combijába kapta,de mióta jár rendesen(15hós kora óta) azóta felkarba kapja.

Kicsit csip az oltás de pár nap alatt elmulik.(Max 2)

2012. dec. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!