Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az normális, hogy a több,...

Az normális, hogy a több, mint 1 hete adott algopyrin injekció helye még mindig fáj?

Figyelt kérdés
Okt. 15én adtak az ügyeleten egy injekciót a fenekembe, mert több, mint 39 fokos lázam volt. Furcsa volt, hogy az asszisztens úgy adta be, hogy ültem. De azóta is fáj a helye, olyan, mintha jól behúztak volna egyet. Így még sosem jártam.
2010. okt. 25. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Az algopyrin injekció amúgy is fájdalmas. Azért azt jó lenne megvizsgálnod, nem maradt e csomó a helyén. Nincs e begörcsösödve.
2010. okt. 25. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Fenékben általában sokáig lehet érezni,az is lehet hogy kicsit bénázott aki beadta. De el fog múlni,ne aggódj nem nagy tragédia bár tudom sjanos h kellemetlen.Amit izomba adnak mindig jobban fáj
2010. okt. 25. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!