Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van hogy szinte sosincs...

Miért van hogy szinte sosincs teljesen kitisztulva az orrom?

Figyelt kérdés
Van hogy teljesen tiszta, de nagyon ritkán. Sokszor hiába fújom ki vagy fújnám nem tisztul sőt inkább jobban eldugul. És egész évben. Gondoltam rá hogy lehet az a baj hogy nem vagyok eleget a szabadban, a másik hogy az ágyamban van valami ami ezt okozza, mert néha mintha csípné az orrom a takaró, párna kiszoktam porolni néha...
2012. márc. 6. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy orrsövényferdülésed van? Nekem az volt, állandóan be volt dugulva a bal oldal. Amióta megoperálták -lekopogom- semmi bajom!
2012. márc. 6. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Áá nincs vagyis nem hinném, egyenes az orrom :) Inkább olyan mintha sokszor meg lennék fázva, ha például mozgok megizzadok, akkor legtöbbször kitisztul. Csak az zavar, hogy egyébként szinte sosem tudok tisztán lélegezni.
2012. márc. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!