Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az anridepresszáns szerek...

Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak? Vagy jobb, ha csak néha szedem a frontin 0,25-et? Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan. A frontinból csak felet szoktan néha szedni.

Figyelt kérdés

Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak?

Vagy jobb,ha csak néha szedem a frontin 0,25-et?

Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan.A frontinból csak felet szoktan néha szedni.

2012. márc. 5. 12:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igazából nem egybefüggően szedtem, a leghosszabb idő kb. egy év volt, utána hónapokig más fajtákat. Abbahagyni nem volt nehéz, de amit átéltem ez idő alatt, az szörnyű volt.
2012. márc. 5. 14:02
 22/33 anonim ***** válasza:
ne szedj frontint! miért szednéd? leírtunk ezer variánst! hagyd a fenébe a gyógyszereket!
2012. márc. 5. 14:06
 23/33 A kérdező kommentje:

Jó megpróbálom.Szedem a Neuroptimot, a Magne B6-ot s veszek valami vitamint.

A Magne B6-nak nem tudjátok mennyi a napi adagja s mennyi ideig lehet szedni!?

Extrából szedtem egy szemet, de az most elfogyott..

Most sima Magne B6-ot vennék.

2012. márc. 5. 14:12
 24/33 anonim ***** válasza:
Ha veszel multivitamint, abba van megfelelő mennyiségű B6 vitamin.
2012. márc. 5. 17:18
 25/33 anonim ***** válasza:

Most komolyan multivitamint ajánlotok neki??

Nagyon érintettek lehettek a témában! 10 éve vagyok pánikbeteg,többször voltam depressziós,túl vagyok néhány kórházi hónapon is.Szedtem frontin,az 1mg-osat,hamar abbahagytam,mert nagyon,de nagyon könnyen rááll a szervezeted és ha le akarod tenni,kész kínlódás! A lényeg az,a multivitamin és egyéb ilyen immunerősítő szerek kedveznek a depressziónak,tehát felerősíthetik azt! Engem is letiltott róla a doki és rájöttem, igaza volt! Próbálj meg természetes úton vitaminhoz jutni! De egyébként nyugodtan kérdezz meg erről egy szakorvost.

2012. márc. 5. 18:46
 26/33 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Te most komolyan arra biztatod a kérdezőt, hogy szedje tovább ezeket a rongáló gyógyszereket? És azt állítod, hogy a vitaminok inkább rossz hatással vannak a szervezetre? Ne haragudj, de ez nevetséges. Előbb inkább nézz utána a hatóanyagoknak, hogy hiányuk milyen tüneteket produkál. Én is voltam pánikbeteg, de kigyógyultam belőle, mert akartam és tettem ellene. Szerintem semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.

2012. márc. 6. 11:34
 27/33 anonim ***** válasza:

utolsó előtti!

Képzeld el, én is voltam pánikbeteg, olyan szinten, hogy a metróaluljáróba sem mertem lemenni, mert 3 lépcsőfok után nem kaptam levegőt, nem mertem egyedül elaludni, hogy ha netán szívrohamom lesz, legyen ott valaki, aki kihívja a mentőt, a BKV-val 20 perc alatt megtehető távolság nekem 2 óra volt, suliból kiestem egy évet, mert nem bírtam bejárni. Ezer kivizsgáláson is részt vettem a testi tünetek miatt. Ha egyedül hagytak a szüleim hétvégén, egy hétvége szorongásokkal teli ezer év volt, elaludni sem tudtam, és végigzokogtam az egészet. Mindezt 17 évesen. Nekem kérlek ne mutasd be a pánikbetegséget. El is mentem pszichológushoz, aztán pszichiáterhez, írt fel nekem antidepresszánst, évekig tartott ez az állapot. DE Sosem váltottam ki a gyógyszerét, mert tudom, hogy az elvonási tüntetek még ennél is durvábbak, és ki akar magának tüzet, ha már egyszer megégette magát? Úgyhogy NE buzdítsd a másikat a gyógyszerekre, csak mert te gyenge vagy! NE beszéld bele egy pánikbeteg fejébe, hogy csak gyógyszerrel gyógyulhat meg! Talán a saját agyadban kellene előbb helyrerakni, még mielőtt ilyen butaságokat írkálsz le!

2012. márc. 6. 11:48
 28/33 anonim ***** válasza:
A multiban található vitaminok elősegítik az agy és a test normál működését, és a magnézium, B vitamin szorongásra tökéletes. Sokan egy vitaminhiányos állapot miatt lesznek ingerlékenyek / depisek. Nekem meg pont ezt mondta az orvos, és valahogy ez hihetőbb :D
2012. márc. 6. 11:50
 29/33 anonim ***** válasza:
Ki mondta,h szedje a gyógyszereket továbbra is?? Én azt mondtam,természetes úton jusson vitaminhoz!! Egyébként meg nekem ne akarjátok bemutatni,h mi az a pánikbetegség,meg a gyógyszer elvonási tünetek!! Inkább ti tájékozódjatok még a témában egy keveset!!
2012. márc. 7. 16:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Egyébként meg hagyjuk ezt,h gyógyszer nélkül simán meggyógyultál,ugyanis a szerotonin szintedet te magadnak nem tudod beállítani,és mint tudjuk (mert nyílván utánajártatok,hogy mi is valójában a pánikbetegség!)a túl kevés szerotonin termelődés okozza a pánikbetegséget és a rohamokat! Persze,meg lehet gyógyulni,jó gyógyszerrel meg jó pszcihoterápiával!
2012. márc. 7. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!