Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak? Vagy jobb, ha csak néha szedem a frontin 0,25-et? Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan. A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak?
Vagy jobb,ha csak néha szedem a frontin 0,25-et?
Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan.A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Jó megpróbálom.Szedem a Neuroptimot, a Magne B6-ot s veszek valami vitamint.
A Magne B6-nak nem tudjátok mennyi a napi adagja s mennyi ideig lehet szedni!?
Extrából szedtem egy szemet, de az most elfogyott..
Most sima Magne B6-ot vennék.
Most komolyan multivitamint ajánlotok neki??
Nagyon érintettek lehettek a témában! 10 éve vagyok pánikbeteg,többször voltam depressziós,túl vagyok néhány kórházi hónapon is.Szedtem frontin,az 1mg-osat,hamar abbahagytam,mert nagyon,de nagyon könnyen rááll a szervezeted és ha le akarod tenni,kész kínlódás! A lényeg az,a multivitamin és egyéb ilyen immunerősítő szerek kedveznek a depressziónak,tehát felerősíthetik azt! Engem is letiltott róla a doki és rájöttem, igaza volt! Próbálj meg természetes úton vitaminhoz jutni! De egyébként nyugodtan kérdezz meg erről egy szakorvost.
Utolsó:
Te most komolyan arra biztatod a kérdezőt, hogy szedje tovább ezeket a rongáló gyógyszereket? És azt állítod, hogy a vitaminok inkább rossz hatással vannak a szervezetre? Ne haragudj, de ez nevetséges. Előbb inkább nézz utána a hatóanyagoknak, hogy hiányuk milyen tüneteket produkál. Én is voltam pánikbeteg, de kigyógyultam belőle, mert akartam és tettem ellene. Szerintem semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.
utolsó előtti!
Képzeld el, én is voltam pánikbeteg, olyan szinten, hogy a metróaluljáróba sem mertem lemenni, mert 3 lépcsőfok után nem kaptam levegőt, nem mertem egyedül elaludni, hogy ha netán szívrohamom lesz, legyen ott valaki, aki kihívja a mentőt, a BKV-val 20 perc alatt megtehető távolság nekem 2 óra volt, suliból kiestem egy évet, mert nem bírtam bejárni. Ezer kivizsgáláson is részt vettem a testi tünetek miatt. Ha egyedül hagytak a szüleim hétvégén, egy hétvége szorongásokkal teli ezer év volt, elaludni sem tudtam, és végigzokogtam az egészet. Mindezt 17 évesen. Nekem kérlek ne mutasd be a pánikbetegséget. El is mentem pszichológushoz, aztán pszichiáterhez, írt fel nekem antidepresszánst, évekig tartott ez az állapot. DE Sosem váltottam ki a gyógyszerét, mert tudom, hogy az elvonási tüntetek még ennél is durvábbak, és ki akar magának tüzet, ha már egyszer megégette magát? Úgyhogy NE buzdítsd a másikat a gyógyszerekre, csak mert te gyenge vagy! NE beszéld bele egy pánikbeteg fejébe, hogy csak gyógyszerrel gyógyulhat meg! Talán a saját agyadban kellene előbb helyrerakni, még mielőtt ilyen butaságokat írkálsz le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!