Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak? Vagy jobb, ha csak néha szedem a frontin 0,25-et? Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan. A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak?
Vagy jobb,ha csak néha szedem a frontin 0,25-et?
Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan.A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Szorongásra s hányingerre szoktam szedni a fél szem frontint.S akkor el is mulassza a hányingert.De nem szedem rendszeresen.Van,hogy csak pár napig aztán 3 hét kimarad.
Így nem tudok hozzászokni ugye?
Neuroptimot szedek november eleje óta.Van amikor jobban érzem magamat van amikor nem.Szedtem én az antidepit,de csak 2 dobozzal 3 hónapig,mert abbahagytam egyéb mellékhatás miatt meg féltem,hogy hozzá szokok.A frontint annyira kis adagban szedem,hogy reménykedem,hogy nem okoz függőséget.
Esetleg tudsz valami jó gyógynövényes,homeopátiás szert,ami használ is?
A Valeriana elég jó, természetes növényi alapú, de sajnos rendszeres szedés esetén az is okoz némi függőséget.
Orvosnak is elmondtad, amit ide írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!