Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak? Vagy jobb, ha csak néha szedem a frontin 0,25-et? Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan. A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak?
Vagy jobb,ha csak néha szedem a frontin 0,25-et?
Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan.A frontinból csak felet szoktan néha szedni.
Tudsz valami jó multivitamint ajánlani???
Egyébként holnap megyek endokrinológiára,hátha onnan ered a folyamatos hányingerem,ami már fél éve-1 éve nem múlik.
Köszi!Megnézem ezt a vitamint.Ez mellett szedhető a Neuroptim?Évekig szedted az antidepit?
Én azért hagytam abba,mert iszonyatos fülzúgást kaptam,ami a mai napig nem múlt el,pedig már 5 hónapja nem szedem.
S amit elapasztottak anyatejet már féléve visszajött.
Én 16 hónapig voltam anyatejeadó s elvittek 30 litert.Nekem ez a hányinger már akkor kezdődött.Ezért megyek holnap endokrinológiára,hogy ezt mi okozta.Azóta nem jön tej,de nem is szedem csak néha a frontint,ahogy írtam.
Hány évig szedted?Biztosan akkor okozott már függőséget.Könnyen el tudtad hagyni?
Én amikor felkerestem az orvost teljesen más problémám volt.S mikor elolvastam a betgtájékoztatót az tett be nekem.Az orvosom is mondta utánna ez nagy hiba volt.
Már tudom s azóta nem is olvasgatom.Szerintem maradok a Frontinnál csak nem szokok hozzá.Mégis csak jobb,mint az antidepi.Bár nekem az orvosom azt mondta ezeket 6-12 hónapig szokták szedni.Mondjuk mikor szedtem a mellékhatásokat leszámítva lényegesen jobb volt.
Valami vitamint viszont mindenképp veszek s elkezdem szedni.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!