Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az anridepresszáns szerek...

Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak? Vagy jobb, ha csak néha szedem a frontin 0,25-et? Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan. A frontinból csak felet szoktan néha szedni.

Figyelt kérdés

Az anridepresszáns szerek függőséget okoznak?

Vagy jobb,ha csak néha szedem a frontin 0,25-et?

Nem szedretnék egyikhez se hozzászokni ezért vagyok tanácstalan.A frontinból csak felet szoktan néha szedni.

2012. márc. 5. 12:23
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Tudsz valami jó multivitamint ajánlani???

Egyébként holnap megyek endokrinológiára,hátha onnan ered a folyamatos hányingerem,ami már fél éve-1 éve nem múlik.

2012. márc. 5. 12:57
 12/33 A kérdező kommentje:
A sedativ pc az micsoda?S a Hova tablettát meddig szedted?
2012. márc. 5. 12:58
 13/33 anonim ***** válasza:
A kivizsgálás jó dolog, mert lehet vmi szervi problémád van. Engem évekig félrekezeltek antidepresszánssal, mert depressziós voltam, később kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van és valószínűleg ez okozta a problémák nagy részét. Én a Vitaking Mega 1-es multivitamint szedem, szerintem ez az egyik legjobb.
2012. márc. 5. 13:07
 14/33 A kérdező kommentje:

Köszi!Megnézem ezt a vitamint.Ez mellett szedhető a Neuroptim?Évekig szedted az antidepit?

Én azért hagytam abba,mert iszonyatos fülzúgást kaptam,ami a mai napig nem múlt el,pedig már 5 hónapja nem szedem.

S amit elapasztottak anyatejet már féléve visszajött.

Én 16 hónapig voltam anyatejeadó s elvittek 30 litert.Nekem ez a hányinger már akkor kezdődött.Ezért megyek holnap endokrinológiára,hogy ezt mi okozta.Azóta nem jön tej,de nem is szedem csak néha a frontint,ahogy írtam.

2012. márc. 5. 13:16
 15/33 anonim ***** válasza:
szia! én a hovát nem szedtem folyamatosan, egyik barátnőmnek meghalt az anyukája, és ő szedte, és neki jobb volt. a sedativ pc homeopátiás, szerintem nem rossz, de a legjobban a valeriana jött be. mellette supradine-t és C vitamint szedek, és ha érzem, hogy fáradt vagyok, vagy még nem elég, iszom plussz tablettákat - mikor milyet, van amiben van sokféle B vitamin, van amiben vas van, magnézium, stb. finomak is, és ártani nem árt. :) a hajam is gyorsabban nő, és a körmöm is.
2012. márc. 5. 13:19
 16/33 anonim ***** válasza:
huu, az a vitaking tényleg nagyon jónak tűnik, a supradine eltörpül mellette :D innen látszik, hogy a marketingelt dolgok tényleg ocskák..
2012. márc. 5. 13:21
 17/33 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem a mega 1-et néztem, hanem a multit, de a mega 1 sem rossz
2012. márc. 5. 13:25
 18/33 anonim ***** válasza:
Lehet szedni multivitamint gyógyszerek mellett nyugodtan. Több évig szedtem antidepresszánst, a mellékhatások miatt hagytam abba főleg (hányinger, hasfájás, személyiség változás, depresszió, öngyilkossági gondolatok). Aztán olvastam egy könyvet (Szendi Gábor: Pánik), ami ráébresztett igazán a dolgokra.
2012. márc. 5. 13:32
 19/33 A kérdező kommentje:

Hány évig szedted?Biztosan akkor okozott már függőséget.Könnyen el tudtad hagyni?

Én amikor felkerestem az orvost teljesen más problémám volt.S mikor elolvastam a betgtájékoztatót az tett be nekem.Az orvosom is mondta utánna ez nagy hiba volt.

Már tudom s azóta nem is olvasgatom.Szerintem maradok a Frontinnál csak nem szokok hozzá.Mégis csak jobb,mint az antidepi.Bár nekem az orvosom azt mondta ezeket 6-12 hónapig szokták szedni.Mondjuk mikor szedtem a mellékhatásokat leszámítva lényegesen jobb volt.

2012. márc. 5. 13:55
 20/33 A kérdező kommentje:

Valami vitamint viszont mindenképp veszek s elkezdem szedni.

Szép napot!

2012. márc. 5. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!