Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek mi vált be intenzív...

Kinek mi vált be intenzív köhögésre?

Figyelt kérdés
Annyira köhögök, hogy sokszor fuldoklom és öklendezem tőle. Van amikor hurutos van, amikor száraz. Nem bírom már. Izomláz van a hátamba és fáj a mellkasom is. Háton vagy hason egyáltalán nem tudok feküdni, oldalt se sokáig. Álmos is vagyok, mert alig tudok aludni. Folyamatosan párologtatok a szobámba, gőzöltem kamillával, aztán leszűrtem és megittam. Köhögés csillapító cukorkát is ettem, sok teát iszom, köptetőt kaptam az orvostól, mézet eszem, de semmi nem vált be. Ha lehet, akkor valaki tudna valami házi módszert ajánlani? Mert gyógyszertárba nem tudok elmenni és jó lenne ha tudnék ma este aludni egy kicsit.
2012. márc. 1. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Jajj szegénykém:(

Nálunk most apu hasonlóan beteg mint te.

Ne kispárnán aludj, hanem inkább nagy, vagy több kicsin egyszerre, szóval a lényeg, hogy magasan legyen a fejed, akkor nem folyik hátra a váladék, ami irritálja a torkod, hoyg köhögnöd kelljen.

Én is köhögtem elég rendesen, gyógyszerész nekem azt mondta, hogy köptetőt estére már ne vegyek be, hanem pont, hogy köhögéscsillapító kell, hogy bírjak aludni Rhinathiolt vettem, pontos nevét nem tudom, de ha kéred, biztos tudni fogják.

(Tudom, hogy mostmár nem tudsz lemenni gyógyszertárba, de leírtam, hátha érdekel)

Jobbulást:))

2012. márc. 1. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
De hogy sikerült így megbetegedned? (első vok)
2012. márc. 1. 00:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy a családba mindenki nagyon meg volt fázva (apa, anya, húgom) húgom barátja is. Osztálytársaim fele. A legjobb barátnőm is. Szóval ők így mind egyszerre. Mire ők meggyógyultak én kerültem sorra, de ez már elviselhetetlen.
2012. márc. 1. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mucopront szirup. Elfolyósítja, és nem fáj ha kiköhögöd, nekem ez vált be. A köptetőt hagyd abba, de azonnal, attól köhögsz!
2012. márc. 1. 10:17
 5/6 ekeke ***** válasza:
Amikor néha köhögni kell, az oké. Amikor meg folyton, akkor egyszerűen eldöntöm, hogy nem fogok köhögni, elnyomom az ingert. És nem fogok. Óránként néhányat igen, de a többi csak káros.
2012. márc. 2. 07:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem voltál igazán megfázva, ha eltudod nyomni magadba az ingert :D
2012. márc. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!