Köhögésre otthoni gyógymód?
Már lassan 2 hete köhögök...száraz köhögésről van szó,viszont nem akarok orvoshoz menni, mert kiírna suliból.
Házi megoldás a gyors gyógyulásra?
Gyenge nátha is társult hozzá...ez a kisebb probléma.
14/L
Vegyél mézes ízesítésű negro-t.
És igyál sok-sok meleg mézes-citromos teát.
Én is nagyon beteg voltam pár hete, még a hangom is elment és iszonyúan fájt a torkom.
Ezekkel helyrejöttem minden gond nélkül, kb. 5 nap alatt.
Hagyma tea, méz.
Robitussinból van kifejezett száraz köhögésre való
Csatlakozom az előttem szólóhoz, sok-sok mézes citromos tea.
Pl hársfatea.
Vagy kérd meg anyukádat, hogy készítsen hagymateát. Kb 2 EK cukrot karamelizálni, felönteni vízzel,(kb 3 liter) majd beletenni egy csomó hagymahéjat (kb 6-7 db hagymáét) és még 10 percig főzni. Nagyon jól felszakítja a köhögést.
Vagy vegyél feketeretket a piacon, hámozd meg, vágd ki a közepét, hogy egy kis mélyedés legyen benne, tedd tányérra és töltsd meg mézzel. Másnapra a retek egy csomó levet fog engedni a tányérba, azt eszegesd kiskanállal.
Jobbulást!
Már annyira súlyos lett a köhögés, hogy mégis orvosnál kötöttem ki. A teák sem segítettek, így nem is csodálkozom, hogy 3 gyógyszerrel és egy orrcsöppel tértem haza :)
De köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!