Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez? Migrén? Vagy...

Mi lehet ez? Migrén? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

A fejem bal oldalon lényegében napokon keresztül folyamatosan fáj, hol szinte elviselhetetlenül, hol enyhébben. A fájdalom helye változik, hol a fogamban érzem, hol máshol. Néha nem is fájdalomként, hanem valami leírhatatlan valamiként tudnám az érzést meghatározni, eléggé fura. Van hogy a fejemben hátul érzek valami furát, valami nagy fáradtságot, amihez hasonló máskor gyorsan el szokott múlni, de most meg erősödik, stabilizálódik időnként. Volt h a fejem tetejéről "valami" mint villámcsapás "lejött" kb. a fogamig és pár másodpercig olyan szinte elviselhetetlen fájdalmat okozott, amit nem tudok mihez hasonlítani. Volt h valami tennivalómra gondoltam, hogy meg kéne csinálni és fura, nyomasztó érzésem volt. A tennivalóimat inkább csak halogatom.

Kb. 10 éve is volt migrénhez hasonló valami, talán nem ilyen erősen, és csak fájdalom volt, más tünetek, amiket itt leírtam, nem. Gyógyszer akkor nem segített, végül elmúlt valahogy. Ez is majd elmúlik, ennyi?

Orvoshoz ritkán megyek, nincs miért, erősebben megfázni is nagyon ritkán szoktam. Most éppen pont egy megfázás közben alakult ki a fenti állapot.

bocsánat h hosszú lett.

köszönöm előre is a válaszokat, segítséget, akinek módjában áll!

2012. febr. 25. 21:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!