Érdemes migrénnel orvoshoz fordulni?
A leírtak alapján felesleges MRI-t kérni (mivel a kérdező tünetei elég tipikusak), de orvoshoz (pláne neurológushoz vagy ún. fejfájás szakrendelésre, ha van ilyen a közelben) érdemes elmenni, mivel ő tud felírni hatékony gyógyszert, és amúgy se árt senkinek sem egy kisebb kivizsgálás.
Ráadásul, ha havonta több mint 15 napon át fej a fejed (akkor ez már krónikus migrénnek számít), akkor ún. megelőző terápiát is ajánlott elkezdeni, amihez orvos kell.
Nekem 3 éve intenzíven fáj a fejem, mellette még szédülök és van, hogy annyira rosszul vagyok hányok is, hirteken fény érzékelésekor pedig erősen görcsöl a fejem. Migrénes fejfájás tünetek. 3 évvel ezelőtt elmentem és semmit.azóta is küzdök ellene.voltam már minden féle orvosnál de a végére csak az jött ki, hogy környezeti stressz hatására vannak ezek.
Semmi baj nincs a környezetemmel :D de a fejem elég rendesen fáj azóta is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!