Migrént okozhat epekövesség? Valakinél előfordult már javulás a kövek eltávolítása után?
Havi szinten 12-15 nap szenvedek migrénes fejfájással, amit csak spciális, Cinie nevű gyógyszerrel tudom megszüntetni.Ettől már teljesen kimerült vagyok és a munkahelyemen sem tudok koncentrálni.
Hallottam, hogy a rendellenes epeműködés gátolhatja az agy normális oxigénellátását.Műtét előtt állok, szerintetek várható javulás a fejfájásban?
Részben sajnos igazad van! 2 éve járok pszichológushoz, mert enyhe depressziós tüneteim voltak. Azóta is szedek hangulatjavítót és feszültségoldót. Túl aggódós vagyok és mindig jár az agyam valamin... Szerető családom, jó munkahelyem van, de a dokinőnek is veled egyező a véleménye.Vannak dolgok, amin nem tud változtatni az ember, de attól még nem kellene 10-15 éve fájdalmakkal élnem. Ebben az esetben az ország 3/4 része migrénes lenne, akiknek sokkal, de sokkal nagyobb gondjai vannak, mint nekem.
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál:-)
Talán Neked is van hasonló gondod?
szia!
Tudod elég nehéz ez az úgynevezett pozitív gondolkodás!Egy kis tévhit is van történetben , mert szerintem nem a pozitív
dolgok bevonzására kellene hajtani, hanem a negatívokat megtanulni kezelni.Én is így kezdtem valamikor, és mindig falba ütköztem, mert találkoztam újra,és újra a gondokkal.Ez több éves migrénes fejfájást okozott.Miután megtanultam, hogy a körülöttem lévő problémákat kellene megtanulnom kezelni.Mindig feltenni a kérdést,mit tanulok ebből az esetből!Nem pedig a kételyemet, félelmemet erősíteni, hogy most mi legyen, hogyan tovább, jó lesz-e így, nem lesz-e gond stb...Ha mindig a megoldáson dolgozol,a következő lépésen,hallgatsz az első megérzéseidre, határozottabb leszel, és nem fog gyötörni a fejfájás!Ha úgy érzed,privát levélben szívesen segítek konkrétabban, addig amíg egyszer csak sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!