Ti mit csinálnátok a helyembe? Vagy hogy változhatnék meg? Több lent.
Kiközösíthetnek csak azért mert csúnya vagyok és mert néha bénázok pl a sportokban. Van néhány jóbarátom, de néha azt érzem h a többiek is csak azért vannak velem mert ha "nincs ló, jó a szamár is" vagy vmi ilyesmi,vagy ha hozzám is szolnak nagyon ritkán...
De inkább arra vagyok kíváncsi hogy, hogy lehetnék magabiztosabb és szebb.
az is lehet h elég lenne egy jobb frizura vagy nem tudom.
kérlek segítsetek, a válaszokat előre is köszönöm
Megváltoznod nem feltétlenül kell! Inkább csak elfogadnod saját magad, akkor a többiek is (legalábbis nagy része) el fog fogadni.
Én is hasonlókkal küszködtem. Barátom szinte sosem volt, nem kértek fel táncolni, nem hívtak sehova, csúnyácska voltam, "divatjamúlt", női idomok nélküli stb. Zavart, és bántott, de aztán "váltottam". De nem frizurát! Eldöntöttem, hogy én ettől függetlenül különb vagyok náluk, és érettebb. Elfogadtam, hogy nincs mellem, vézna vagyok, pattanásos, szemüveges, zsíros hajú, de a szüleim nagyon szeretnek és hisznek bennem. Előráncigáltam magamból az addig titkolt humoromat. Visszadumáltam a nekem beszólóknak, hogy őket röhögjék ki, ne pedig engem. És amint látták rajtam (érezték belőlem) ezt a hihetetlen magabiztosságot, valahogy kezdtek ragadni rám a barátnők, és a fiúk is. Attól kezdve, hogy jobban megismertek, már nem volt olyan rockkoncert, ami nélkülem zajlott volna le. Aztán apránként módosítottam a kinézetemen is, elfogadtam egy-két jó tanácsot a csajoktól, és beállt minden a helyére.
Tehát a lényeg, hogy először magadban tegyél rendet, és nem akarj minden áron a csorda tagja lenni, hanem ügyes politikával formáld Te őket mássá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!