Hörghuruttal, mit kezdenél?
Figyelt kérdés
Két hete eléggé megfáztam, azóta úgymond rajtam maradt a hörghurut, néha köhögök esténként és néha fel is köhögök, mit tudok tenni vele? Köptető nem segít, elég göthösnek érzem én magam...2012. febr. 19. 23:07
1/2 anonim válasza:
Hagymatea?
Sós vízzel gargalizálás? az segít oldani a hurutot.
Egyébként meg fel kell köhögni és ki kell köpni mindent még ki nem ürül a szervezet.
2/2 anonim válasza:
Hát az utóbbi években szereztem benne rutint. xD
Orvos mit mondott? Nem ajánlom, hogy félvállról vedd, nálam annak tüdőgyuszi lett a vége, ami pláne nem kellemes.
Pár nap-egy hét pihenés nem ártana, sok folyadék, ACC (én a pezsgőtablettásra esküszöm, de a sima annyiból jobb, hogy növeli a folyadékbeviteled :D), meleg tea.
Nem ártana tudni, mi okozza. Baciknál antibiotikum - tudom, manapság szitokszó, de rajtam segített. Vírusra viszont ugye nem hat, ott maradt a köhécselés.
De ha csak esténként köpködsz fel aranyos kis dolgokat, akkor már a végén jársz, egy hét múlva semmi bajod nem lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!