Miért vagyok ennyire idegbeteg?
Mostanában szinte mindenen felidegesítem magam, ma pl belevertem a falba, azóta nagyon fáj a kezem, még az orrom vére is eleredt a magas vérnyomástól.
Szüleim mondták, hogy a dührohamaim miatt olyankor képtelenek elviselni, nem tudják, mit reagáljanak...
Az elmúlt hétben egyre több ilyen van...
Mit csináljak? :S
L/14
Nekem is vannak néha,amikor már nagyon feljön a feszültség vizsgák miatt stb,magne b6-ot szedj napi 2-3 ok és jól leszel nyugi:)
Amúgy ez kamaszkorban sztem egész normális
Lehet, hogy sok ízfokozót és sok cukrot ettél mostanában?
Egyél natúr, természetes ételeket és szedj B vitamin komplexumot. És sportolj minél többet. Nálam ez vált be.
kamaszodsz. pár hét és kinövöd, én már túl vagyok rajta. utána jön a sírós időszak =)
14/L
Utolsó: én már rég túl vagyok a kamaszkorom kezdetén, 9 évesen menstruáltam, cicim volt... Most kéne eljönnie annak, ami 5 éve volt.. :S
Köszönöm a tippeket, kipróbálom majd.
Kamaszodsz, hiába van melled és vérzésed, műanyag kaja (chips, gumicukor, egyéb ízfokozós, semmi természetest nem tartalmazó cuccok), vitamin hiány, idegi gondok.
Biztos van még lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!