Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire idegbeteg?

Miért vagyok ennyire idegbeteg?

Figyelt kérdés

Mostanában szinte mindenen felidegesítem magam, ma pl belevertem a falba, azóta nagyon fáj a kezem, még az orrom vére is eleredt a magas vérnyomástól.

Szüleim mondták, hogy a dührohamaim miatt olyankor képtelenek elviselni, nem tudják, mit reagáljanak...

Az elmúlt hétben egyre több ilyen van...

Mit csináljak? :S

L/14

2009. jún. 4. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél vitamint, menjél el sportolni, hogy levezesd a feszültséget.
2009. jún. 4. 20:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Hiába sportolok, akkor is ez van :(
2009. jún. 4. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak néha,amikor már nagyon feljön a feszültség vizsgák miatt stb,magne b6-ot szedj napi 2-3 ok és jól leszel nyugi:)

Amúgy ez kamaszkorban sztem egész normális

2009. jún. 4. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy sok ízfokozót és sok cukrot ettél mostanában?

Egyél natúr, természetes ételeket és szedj B vitamin komplexumot. És sportolj minél többet. Nálam ez vált be.

2009. jún. 4. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

kamaszodsz. pár hét és kinövöd, én már túl vagyok rajta. utána jön a sírós időszak =)

14/L

2009. jún. 4. 20:26
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: én már rég túl vagyok a kamaszkorom kezdetén, 9 évesen menstruáltam, cicim volt... Most kéne eljönnie annak, ami 5 éve volt.. :S

Köszönöm a tippeket, kipróbálom majd.

2009. jún. 4. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Én pontosan ugyanúgy vagyok vele és még nincs olyan se akivel meg beszélném és a szüleim tőlem is kiakadnak. Engem a szerelem tesz boldoggá és kevésbé idegessé főleg ha sztár az illető ,mert nem kell azon izgulni hogy megbánt azzal ,hogy nem teszem neki KIcsit hülyén hangzik de bevált
2009. jún. 4. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Kamaszodsz, hiába van melled és vérzésed, műanyag kaja (chips, gumicukor, egyéb ízfokozós, semmi természetest nem tartalmazó cuccok), vitamin hiány, idegi gondok.

Biztos van még lehetőség.

2009. jún. 5. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Magne b6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 6. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is Magne B6 :) Velem csodákat tett :D
2009. jún. 7. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!