Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orrfolyás, fáradtság, torokfáj...

Orrfolyás, fáradtság, torokfájásra valami?

Figyelt kérdés

Kész vagyok. Azt hiszem beteg leszek/vagyok. Ki vagyok ütve. Évek óta nem voltam beteg.

Vizes vmi folyik az orromból, napközben néha-néha tüsszentek, hatalmasat. A torkom is elkezdett fájni, nagyon picit kapar. Lázasnak érzem magam, de nem vagyok az. A fejem is fáj. És nagyon ingerlékeny és fáradékony vagyok.

Persze, tudom, menjek orvoshoz, de nem szeretnék addig, amíg tényleg nincs nagyobb bajom.

Nem tudom, lehet hogy csak megfáztam, lehet hogy influenza lesz belőle.

Szívesen várok tanácsot, ötletet, hogy ti mire mit használtok. Elsősorban homeopátiás szerekre vagyok kíváncsi.

2012. febr. 17. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. A homeopátiát felejtsd el, baromság. A leírásod alapján a színtelen orrváladék vírusos fertőzésre utal, ami azt jelenti, hogy egyelőre nem kell antibiotikum, amennyiben nem alakul ki bakteriális felülfertőződés. Ami a legjobb gyógymód: 1. Ezüstkolloid 2. Napi minimum 1 fej fokhagyma (nem gerezd, fej!) 3. C-vitamin 4. Cink 5. Ambroxol (vagy bármilyen köptető, amire nem vagy allergiás) 5. Rentgeteg folyadék

Ha nem javul az állapotod 4-5 napon belül, akkor doki!

2012. febr. 17. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vírus és egy héten belül biztos elmúlik magától ha pihensz és sok c vitamint eszel de ha nem akkor menj orvoshoz
2012. febr. 17. 00:40
 3/5 anonim válasza:
Aloe First,ezt be kell sprézni napi többszőr,és azert jó mert természetes és nem gyögyszer.
2012. febr. 17. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez csak sima megfázás, influenzánál lázas lennél és inkább a torkod fájna. Ha még most tudtál is aludni a második naptól használj orrsprayt, mert majd vizes folyás után elkezd bedugulni az orrod is.

Orvoshoz ne menj mert ott csak influenzát v mást kapsz el.

2012. febr. 17. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem kicsit túlpörögtem a dolgot. Kicsit megijedtem, mint írtam évek óta nem voltam beteg.... Nincs lázam, a torkom nagyjából rendben van, de sokat tüsszögök.

Már kezd sűrűsödni a cucc, ami az orromból csöpög.

Most sok fincsi teát és forraltbort iszok, naponta többször infrázom a fejemet.

Szóval túlélem a dolgot. :) Csak ne lennék olyan nagyon fáradt, meg bágyadt... majd nemsokára új erőre kapok.

Mégegyszer köszönöm!

2012. febr. 19. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!