Fejfájás, izületi fájdalmak, láz, fáradság 15 évesen? Mi lehet a probléma?
15 éves vagyok (L). A hétköznapok napról-napra rosszabban telnek. Fáj a fejem, az izületeim valami hihetetlenül fájnak, néha belázasodom és állandóan fáradt vagyok, aludnék. Volt is ez végett már családi problémám, mert nem tudok segíteni, de anyám nem érti meg a helyzetem.
Szerinte csak halucinálok és semmi bajom és megrögzült véleménye, hogy csak a kevés alvás teszi ezt velem.
Keveset aludtam, tény. Mostanában viszont már éjfél előtt MINDIG ágyban vagyok. (ált.: fél 11, van hogy 10 óra)
Nagyon rosszul érzem magam. Néha elmúlnak a tünetek és semmi bajom, de aztán másnapra megint minden a 'régi'.
Amint említettem, édesanyámat nem igazán érdekli.
Elég stresszes az életem, mert gondok vannak a családban az iskolámban is. Az utóbbi időben pedig nagyon sok kiborulásom is volt.
Valaki lásson már el pár hasznos tanáccsal, mert kezdek egyre rosszabbul lenni.
Menj pszichológushoz.
Ez depresszió.
Nekem is van, baromi sok a stressz az életemben, ráadásul annyira összevesztem anyámmal, hogy nem engedi, hogy lássam a testvéreimet.
Ez annyira kikészít, hogy ha pl. valamelyik testvéremmel álmodom, akkor reggel lázasan ébredek, és egész nap nem csinálok semmit, vagy alszom, vagy nézek magam elé.
Kaptam már nyugtatót, csak rosszabb lett.
Ezért javaslom, mindenképpen próbálj meg pszichológust, én még nem szántam rá magam.
Nálunk is megtiltások vannak. Barátommal 5 hónapja vagyok együtt és hihetelenül szeretem. Per pillanat nem tudnám elképzelni az életemet nélküle. Ez gondolhatjátok akár gyermeki logikának is, nem érdekel. Barátom 22 éves és koromhoz való érettség miatt is vagyunk együtt.
A vizsgaidőszakai végett egy hónapot nem láttam (táv kapcs.) és amikor már találkozhattunk vona, megtiltotta hogy lássam. Napokig zokogtam. Mint egy elmebeteg, úgy éreztem magam.
Bámultam én is a semmibe, furcsa hangokat adtam, nagyon fáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!